Företagsinformation

Om Flightcases International A/S

Vi är en av de största leverantörerna av skräddarsydda skuminlägg i Europa

Flightcases International A/S är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen, som med över 30 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål. Vi tror på smart förvaring, och vårt flaggskepp i produktionen är därför våra måttanpassade insatser, som vi kan tillverka till alla väskor och lådor. Flertalet av våra produkter finns självklart också i standardmodeller. Du bestämmer och vi tillverkar.

Flightcases International A/S är också så mycket mer än bara lådor och väskor. Vi tillverkar även smarta mediemöbler, främst för studio- och musik men även för konferens. Dessutom tillverkar vi smarta förvaringsprodukter till ljud, ljus och bild - allt från mjuka soft cases till hårda och stabila flight cases. I vårt bildgalleri över specialbyggen kan du även se ett utdrag över våra specialanpassade cases. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en transportlåda, en transportväska eller en mediemöbel för alla behov. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi har ett enormt lager på vårt huvudkontor i Danmark med mer än 15.000 väskor och lagerför hela sortimentet av alla Peli Cases, Storm Cases, Peli Air, Extreme Cases och vårt sortiment av aluminium väskor. Vi kan snabbt skicka alla våra produkter från vårt lager till hela världen.

Vår tillverkningsanläggning har haft en betydande tillväxt under de senaste tio åren med de senaste konverteringsmaskinerna och teknikerna som gör det möjligt för oss att erbjuda ett stort antal produkter och tjänster inom standardfall, anpassade höljen och ett brett sortiment av skum för många applikationer.

Handla enligt
To Top