Om Flightcases International A/S

Flightcases är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen, som med över 30 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål.

Flightcases är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen, som med över 30 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål. Vi tror på smart förvaring, och vårt flaggskepp i produktionen är därför våra måttanpassade insatser. som vi kan tillverka till alla väskor och lådor. Flertalet av våra produkter finns självklart också i standardmodeller. Du bestämmer och vi tillverkar.

Vi är ett danskt företag, som brinner för kvalitet. Våra väskor och lådor är av professionell kvalitet. Vi sätter en ära i att leva upp till våra kunders förväntningar och att hålla både avtalad kvalitet och leveranstid. Det gör vi genom tät kontakt, tydligt kommunikation och kortast möjliga svarstider samt en webbshop, med stort sortiment och med relevant information.

Hos oss börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder och sätta oss in i deras behov och sedan utifrån vår expertis ge råd om allt från materialval till leveranstider och priser. Dessutom har vi kompetensen och verkstaden för att utveckla utrustningen om något måste specialtillverkas. Vi använder gärna nya tekniker och material för att leva upp till olika branschers stigande krav på säkerhet, praktisk hantering, priser och leveranstider. Kort sagt är vi med kunderna hela vägen, från idé till färdigpackad väska.

Vi svarar alltid på frågor som rör köp / beställning inom 24 timmar under vardagarna. Kundtjänsten är i huvudsak dansk-, svensk- och engelsktalande.

Vi är Danmarks största tillverkare av Flightcases, har utvecklat vår expertis sedan år 1978 och erbjuder dessutom Europas största sortiment av professionella cases och väskor samt skuminredningar. Vi levererar till alla typer av företag, offentliga myndigheter och privatpersoner och har alltid mer än 6 000 cases och väskor på lager.

Vi har byggt Flightcases sedan år 1978 och det var faktiskt Flightcases som var grunden för företaget. Vi startade i små lokaler på Vesterbrogade och har sedan vuxit oss större till en fabrik i Rødovre och nu till ett helt nybyggt huvudkontor på totalt mer än 2 500 kvadratmeter, som stod färdigt 2014. Vi skapar kvalitetsprodukter i toppmoderna utrymmen med en högteknologisk maskinpark. Det garanterar dig den kvalitet och enhetlighet som gör oss annorlunda från mängden. Vi har ca. 2 000 m² produktions- och lagerlokaler och ca. 400 m kontor och service, i Herlev nära Köpenhamn. Dessutom har vi en omfattande maskinpark för tillverkning av Flightcases, trä- och skumbearbetning, samt faciliteter för Flightcases då det gäller montering, paketering och inredning. Vi är kända för att kunna göra de lite mer speciella och tekniska lösningarna i mycket hög kvalitet.

Du är alltid välkommen att besöka vårt showroom eller kontakta oss för ett icke-bindande erbjudande.

Du kan kontakta vår kundservice på +45 3321 4444.

To Top