FOam and Case design and production

Vi erbjuder

Vi kan designa din väska eller skuminredning i 3D.

Vi ger gärna ett icke-bindande erbjudande på ett uppdrag, oavsett om du behöver enbart en eller flera tusen stycken. Vi utför alla sorters projekt, alltifrån säljresväskor till skydd av militärutrustning och även bara skuminlägg. Det bästa är om du kan skicka en bild eller ritning av din utrustning eller produkt till vår försäljningsavdelning. Gärna med information om önskat ärende och antal. Då ger vi dig vi en icke-bindande offert. Om du inte vet vilken väska du ska använda, vänligen ange vad väskan ska användas till. Till exempel: presentation, transport, offshore, etc. Då råder vi dig om den bästa lösningen.

Vi tillverkar Flightcases, inlägg och skum på våra egna datorstyrda kap- och fräsmaskiner, vilket säkerställer hög kvalitet och snabb leverans. Vi är ett nischföretag där vi är specialiserade på design, utveckling, produktion och handel med lösningar för skydd av känslig och exklusiv utrustning.

3D-design av cases, väskor, lådor, fodral och skuminlägg.

Våra designers hjälper gärna till att designa en lösning just för dig. Detta är oavsett om du behöver ett skuminlägg till din utrustning, en presentationsväska eller en ny väska för produktförpackning. För de mer speciella uppgifterna kan vi även konstruera och designa lösningar, som ska vara för offshore-användning eller uppfylla krav på militära tillämpningar.

To Top