Custom Cases

Custom Cases

Vi designer ditt case efter dina specifikationer.

Vi skapar kvalitetsprodukter i topmoderna utrymmen och med en högteknologisk maskinpark. Detta garanterar dig den kvalitet och enhetlighet som skiljer oss åt från mängden. Vi har ca. 1 700 m² produktions- och lagerutrymme och ca. 400 m kontor och service här i Herlev, nära Köpenhamn. Dessutom har vi en omfattande maskinpark för tillverkning av Flightcases, trä- och skumbearbetning samt faciliteter för montering av Flightcases, förpackningar och inredningar.

Hos oss börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder, sätta oss in i deras behov och genom vår expertis ge råd om allt från materialval till leveranstider och priser. Vi inför gärna nya tekniker och material för att möta de olika branschernas ökande krav inom säkerhet, praktisk hantering, priser och leveranstider. Kort sagt, vi finns med kunderna hela vägen från idé till färdigförpackad väska.

Vi har investerat kraftigt i vår produktionsanläggning, vilket resulterat i att vi har en av de mest effektiva produktionslinjerna på marknaden. En stor CNC-styrd fräsmaskin skär likformigt ut alla handtag, lister, skal etc. från antingen trä, plast eller komposit.

Produktion av Flightcases

De senaste åren har vi satsat stort på vår produktionsutrustning, vilket idag gör att vi har den mest effektiva produktionsutrustningen på marknaden. Vår Flightcases produktion består av en stor CNC-styrd fräs med vilken vi kan fräsa och skära ut alla handtag, lister, luckor mm. så allt är enhetligt. Vi kan skära i trä, plast och komposit.

To Top