CASE-INREDNINGAR 3D-DESIGN Skall vi göra ditt nästa projekt? Slide
 
Lösningar för väskenheter och förpackningsskum

Vi gör all slags inredning till cases & väskor och förpackningsskum till kartonger

Vi har egen produktion av skum och skumbearbetning i vår fabrik i Herlev, nära Köpenhamn. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen allt från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låg kostnad. Vi är specialister på bearbetning av skum för alla typer av utrustning, föremål m.m. för skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet till ev. manuell efterbehandling vid behov. Med CNC-fräsning får du en bättre kvalitet och högre finish än med vattenskärning.

Hos oss börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder, sätta oss in i deras behov och genom vår expertis ge råd om allt från materialval till leveranstider och priser. Vi inför gärna nya tekniker och material för att möta de olika branschernas ökande krav inom säkerhet, praktisk hantering, priser och leveranstider. Kort sagt, vi finns med våra kunder hela vägen, från idé till färdigförpackad case.

CUSTOM SKUMINREDNINGAR

DESIGNAS OCH TILLVERKAS
ENLIGT DINA SPECIFIKATIONER

Med en väskinredning från Flightcases får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkterna visas upp på ett elegant sätt. Vi tillverkar våra väskinredningar i skumplast, främst professionellt PE-skum med sluten cellstruktur

Mer information

CUSTOM SKUMINLÄGG

VI SKRÄDDARSYR!
3D modell

Vi erbjuder en rad skräddarsydda lösningar. Vi hjälper er att välja ut skuminlägg, som passar för ert ändamål. Välj bland en rad olika färger och egenskaper.

Mer information

Skumplattor

Köp skumplattor
Skärtjänst

PE FOAM är ett professionellt medelhårt skum, som säljs i hela ark. PE-skum är lätt att bearbeta med kniv och skärverktyg och har extremt goda egenskaper i samband med stöt- och vibrationsdämpning. Vi erbjuder ETHAFOAM (mer grovkornigt skum) och Plastazote-skum (finare struktur).

Mer information

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
 

Emballageskum

Vi är specialister på bearbetning av skum för alla typer av utrustning, föremål m.m. som skydd till förpackningar och kan erbjuda en helhetslösning även för kartonger. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet till manuell efterbehandling vid behov.

stötskyddande emballage
 

Mer information

 
 
To Top