Case Lösningar

Översikt på Case lösningar

Tool Cases

Peli Tool Cases - MARKNADENS STARKASTE VERKTYGSVÄSKAN. Peli verktygsväskor är för dig som bara vill ha den bästa och starkaste verktygsväskan du kan köpa och är designad speciellt för dig som ställer mycket höga krav på hållbarhet.

Vapenväskor

Med ett Peli Weapon Case får du en obegränsad livstidsgaranti på din vapenväska och den är den bästa skyddsväskan du kan köpa för att skydda ditt gevär. Du kan välja mellan tre standardstorlekar; Peli 1700, Peli 1720 eller Peli 1750. Med Peli kan vi erbjuda dig den bästa vapenväskan som finns.

Laddingsbara väskor för laptop, iPad & Tablet

Välj mellan en skräddarsydd transportväska för transport av flera bärbara datorer och surfplattor eller vad sägs om en vanlig transportlåda för transport och förvaring av flera bärbara datorer från 12" till 17"? Vi har ett stort urval av proffsiga väskor, som garanterar din bärbara dator eller surfplatta det bästa skyddet. Våra laddningsbara väskor tillåter skolor och utbildningsinstitutioner att transportera, ladda och skydda upp till 24 iPads eller surfplattor samtidigt som de enkelt laddas.

Tablett- och datorväskor

Vi erbjuder professionella robusta bärbara fodral från Peli. Peli 1495 är damm- och vattentät och lämplig för professionellt bruk. Används ofta som laptopfodral där speciellt skydd krävs som t.ex. offshore-användning, militära ändamål, speciella förhållanden eller för dig som bara vill ha det bästa.

Kameraväskor

Om du vill ha den bästa väskan till all din kamerautrustning, objektiv, tillbehör m.m, då har vi världens bästa varumärke inom professionella kameraväskor. Peli Cases erbjuder ett omfattande utbud av professionella kameraväskor med många olika typer av interiörer. Välj mellan plockskum, skiljeväggssystem, TrekPak Divider System eller vårt nya Multilayer Foam samt ett hav av olika låsmöjligheter. Dessutom är Peli-väskorna tillgängliga i många olika storlekar.

Väskor för MAC

Hitta den perfekta Flightcasen för dina MAC-produkter. Professionell, lättviktig HARD CASE för transport och förvaring av Apple MAC Pro 2020. Du får en extremt stark lättviktsväska, som är både vatten- och dammtät och som tål även de mest extrema utmaningarna.

EMS väskor

Professionella Peli-väskor med inbyggt EMS-kit eller första hjälpen-kit. Denna nya EMS-serie från Peli lämpar sig speciellt för akutberedskap, första hjälpen etc. där du vill ha en professionell väska, som är både robust och vattentät. EMS Kit består av transparent låsinsatser och justerbara skiljeväggar i botten av väskan. Levereras som EMS-kit för Peli 1520, 1550, 1600 och Peli 1460.

 
To Top