Skumplattor

Plastazote LD 29

Skumplattor - Plastazote - Ytterst lämplig som stötskydd och inredningar i verktygslådor och andra typer av väskor. Lätt att skära själv med mattkniv eller liknande. Plastazote LD29 skumplattor är en polyetenskumprodukt (PE) med slutna tvärbundna celler, som är tillgänglig för att ge ökad styvhet, förbättrad temperaturbeständighet och förbättrad formbarhet.

Multilayer PE Skum

Multilayer Foam är ett PE-specialskum som är förlaminerat och kan enkelt skäras och formas så att det passar exakt till din utrustning, verktyg etc. Med Multilayer Skum får du en mediumhård skumtyp som du snabbt anpassar till din utrustning genom att skära runt din utrustning och helt enkelt skala skummet till det djup du vill.

Profilerad Skum

Polyeter är en polyuretanskumprodukt (PU), som är tillgänglig för att tåla mindre stötar. Skummet används till lätta saker, och där det behövs en högre absorptionsgrad i skummet..

Polyether PU Skum

Polyeter är en polyuretanskumprodukt (PU), som är tillgänglig för att tåla mindre stötar. Skummet används till lätta saker, och där det behövs en högre absorptionsgrad i skummet..

Verktyg för skum

Se vårt skumverktyg. Vi har specialknivar, fält, knivhållare och lim för skärning och limning av skum.

Populär Skumplattor
Skumplattor

Stort urval i skumplattor...!

Vi har ett stort urval av skumbplattor för professionellt bruk. Våra skumplattor finns som mjukt skum och mellan hårt skum, liksom äggbrickskum. Vi lagrar alla våra skumplattor i stora mängder och kan leverera från dag till dag. Om du behöver andra kvaliteter, färger, tjocklekar etc., vänligen kontakta oss.

Observera att vi bara visar ett begränsat urval på vår webbplats.

Inköp av större kvantiteter

Vi erbjuder bra rabatter på större inköp. Behöver du skumbrädor i större kvantiteter eller vill du använda oss som en vanlig leverantör. Då kan vi erbjuda fasta avtal med låga priser på skumplattor och skumskärningar för ditt specifika projekt.

Multilayer Foam - MLF Foam

Multilayer Foam (Kaizen) är ett PE-specialskum som är förlaminerat och kan enkelt skäras och formas så att det passar exakt till din utrustning, verktyg etc. Med Multilayer Skum får du en mediumhård skumtyp som du snabbt anpassar till din utrustning genom att skära runt din utrustning och helt enkelt skala skummet till det djup du vill.

Platazote LD 29

Ytterst lämplig som stötskydd och inredningar i verktygslådor och andra typer av väskor. Lätt att skära själv med mattkniv eller liknande. Plastazote LD29 skumplattor är en polyetenskumprodukt (PE) med slutna tvärbundna celler, som är tillgänglig för att ge ökad styvhet, förbättrad temperaturbeständighet och förbättrad formbarhet.

Plastazote LD 45 - Färgat skum

Vi lagerför Plastazote LD 45 i svart, blå, gul och röd. Precis som LD 29 är Plastaote LD 45 en typ av skum med sluten cell som är något hårdare än en Plastazote LD 29. Skumplattorna säljs i hela plattor och är lätta att bearbeta med kniv och skärverktyg och har extremt goda egenskaper i samband med stötdämpning och vibrationsdämpning.

Plastazote-skum är extremt hållbart och kan användas otaliga gånger på grund av dess höga regenereringsförmåga. Plastazote är 100% polyeten och är miljövänligt och kan kasseras genom enkel förbränning utan miljöfarliga effekter.

Plastazote LD 45-skumplattor är lämpliga för väskindredningar.

Vi hjälper gärna till en extra kostnad för att skära skum i storlek eller skära och fräsa efter behov. Kontakta oss för priser ..

Polyeter Profilerad skum / Äggkoppsformad skum - Mjukt skum

Æggebakkeskum også kaldet noppenskum eller pyramideskum fås i plademål 200 cm x 100 cm og i forskellige tykkelser. Det er professionelt skum til brug for mange formål som emballage, lydisolering, beskyttelse af udstyr under transport m.m.. Anvendes typisk til indvendig beklædning af motorrum, maskinafskærmninger, støjkabiner, el-styretavler, paneler, indlæg i emballage mv. Produktet overholder flere brandklasser.

Du har også mulighed for at få skåret æggebakkeskum på specifikke mål. Kontakt os venligst for pris.

Polyeter PU Skum - Mjukt skum

Polyeter är ett polyuretanskum som lämpar sig till inreden och emballage för lättare produkter. Polyeter används även inom hygien och möbelindustrin. Vi skär plattor och mellanlägg i önskade format. Det går att göra flexibla förpackningar genom att profilera polyeter, det ger en vågformad yta, som ”låser fast” känsliga produkter i förpackningen.

Inredningar

Vi tillverkar många olika typer av inredningar i skum och cellplast. Vanligast är inredningar tillverkade i tvärförnätad cellpolyeten, som finns i flertalet färger. Vi tar fram förslag på inredning så ni kan se hur det slutgiltiga resultatet kommer bli.

Handla enligt
To Top