136 products

136 products

ÖVERSIKT PÅ ÖVRIGA VÄSKOR

Extreme Cases

Extreme Cases är professionella, 100% vattentäta och extremt robusta väskor. Du får en case i högsta kvalitet. Extreme Cases är lämpliga för många ändamål, t.ex. verktyg, mätutrustning, kamerautrustning och annan känslig utrustning för industriella och militära tillämpningar. Extreme Cases är lämpliga för transport även under de mest extrema förhållanden.

Aluminium Cases

Vi erbjuder ett stort urval av aluminiumväskor både i standardstorlekar och somskräddarsydda aluminiumväskor (se Custom Cases). Våra två standardserier består delvis av våra Lightcases, som är en serie aluminiumväskor av hög kvalitet, tillverkade med en aluminiumram och med en aluminiumfolieyta.

Zarges

Zarges aluminiumcases är professionella transportlådor i 100% aluminium. Tysk kvalitet och säljs i Danmark på Flightcases. Zarges Universal Case, Zarges K470, är den ursprungliga aluminiumväskan sedan år 1950. Zarges K470-serien är en professionell aluminiumcase, som är robust, damm- och regntät (I54 klassad) och lätt.

Flightcases Pro

Professionell standard Flightcases tillverkad i Danmark. Vill du ha dansk kvalitet, så designar och producerar vi både standard Flightcases och skräddarsydda Flightcases anpassade efter just din utrustning. Vill du skydda din utrustning från stötar och vibrationer så är en Fightcase ett bra val. Behöver du en flygväska, en transportlåda eller annan väsklösning? Kontakta oss.

EVA Cases

SHELL-CASE HYBRID 300 väskan är en serie EVA-väskor som är lätta och som har snygg design. De används ofta som produktförpackningar, presentationsväskor eller bara för förvaring och transport av utrustning. HYBRID 300-serien är tillverkad i ett termoformat skal klätt i tyg. Detta ger en medelhårt case eller väska, som skyddar din utrustning väl.

Plast Cases

Vi erbjuder ett stort urval av kvalitetväskor i plast, som är särskilt populära på den skandinaviska marknaden, där fokus ligger på hög kvalitet, snygg design och attraktivt pris. Tekno Cases är en serie kvalitetsväskor, speciellt inriktade på skandinavisk design och till ett attraktivt pris.

 
Andra cases - vad kan du köpa?

Stort urval av professionella cases

Extreme Cases, bra alternativ till Peli

Extreme Cases är professionella, 100% vattentäta och extremt robusta väskor. Du får ett case i toppkvalitet och till ett mycket attraktivt pris. Med ett Extreme Case får du en snygg design, med ett enkelt och slitstarkt uttryck. Extreme Cases lämpar sig för många ändamål, bl.a. verktyg, mätutrustning, kamerautrustning och annan känslig utrustning för industriella och militära tillämpningar. Extreme Cases är lämpliga för transport även under de mest extrema förhållanden.

Extreme Cases är vårt eget märke av vattentäta, starka väskor, precis som Peli Cases. Vi kan erbjuda mycket attraktiva priser för större kvantiteter.

Aluminiumväskor

Vi tillverkar våra egna aluminium väskor, detta är din garanti för god kvalitet. Alla våra aluminiumväskor kommer med plockskum, men vi erbjuder även en snygg skumdesign för din utrustning och produkter. Aluminiumväskor är lämpliga som tillbehörs-, förpackning- eller som demoväska

Plastväskor

Vi erbjuder ett stort urval av kvalitetsplastväskor med fokus på hög kvalitet, snygg design och attraktivt pris. Vi erbjuder flera serier inklusive Tekno Cases och Twist Cases, som båda är en serie kvalitetsväskor, speciellt inriktade på skandinavisk design och till ett attraktivt pris. TWIST Cases är en helt ny serie moderna plastväskor, med ny snygg design. Både Tekno Cases och TWIST Cases är populära som produktförpackning, verktygsväska eller som försäljningsväska för alla typer av industrier. Du kan välja mellan många storlekar och flera färger samt flera typer av logotyper som screentryck, "In Mould Labeling" tryck, etc.

Zarges-aluminiumlådor

Flightcases erbjuder ett stort urval av professionella aluminiumlådor från Zarges. Zarges-aluminiumlådor eller väskor är professionella transportlådor i 100% aluminium. Det är av tysk kvalitet och säljs i Danmark på Flightcases. Zarges-aluminiumlådor är lätta lådor, som enkelt kan staplas och passar som en robust och lätt transportlåda. Det är lätt att rengöra en aluminiumlåda och de kan därför användas i områden där du måste ha möjlighet att desinficera eller rengöra noggrant innan användning. Zarges aluminiumlådor finns i två kvaliteter, Zarges Eurobox, som är en mångsidig och lite billigare aluminiumlåda och Zarges K470-serien, som är den professionella och mer robusta transportlådan. K470 är originallådan i aluminium sedan 1950.

Zarges K470 aluminiumlåda är en serie professionella aluminiumbehållare som är robusta, dammtäta och regntäta (I54 klassad) och lätta. Den tillverkas i 25 standardstorlekar och kan staplas. Kan säkras mot en extra avgift till IP65-standard. Zarges K470 är konstruerad i 100% aluminium med en väggtjocklek på 1,0 till 1,5 mm beroende på modell. Lock och ram med förstärkta profiler som gör lådan mycket stark. Rostfria gångjärn och lock med gummipackning som gör lådan regn- och dammtät.

Tillverkning av skuminredningar

Vi producerar specialiserad inredning för dina Peli Cases i en toppmodern miljö och med högteknologiska maskiner. Detta garanterar dig den kvalitet och enhetlighet som gör oss annorlunda från mängden. Vi har ca. 3 000 m² produktions- och lagerlokal och ca. 400 m kontor och serviceanläggningar. Vi är specialiserade på att designa och producera specialdesigner i skum för alla Peli Cases. Detta gör att vi kan erbjuda marknadens lägsta priser på Peli Cases med specialdekor i skum.

 
Utvalda Peli Cases
To Top