Plastväskor

Individuell produktförpackning

Vi är specialiserade på att designa och utveckla produktförpackningar skräddarsydda för just dina produkter. Vi erbjuder ett stort urval av plastväskor i kvalitet lämpliga som produktförpackning. Vi tar gärna hand om allt från val av produkt, individuell skumdesign anpassad efter dina produkter och väskmärke.

Få en offert

 
Plastväskor för förpackning och presentation

Stort utbud av prisvärda plastväskor

Vi erbjuder ett stort urval av kvalitetsplastväskor med fokus på hög kvalitet, snygg design och attraktivt pris. Vi erbjuder flera serier inklusive Tekno Cases och EKO Cases som båda är en serie kvalitetsplastväskor, speciellt inriktade på skandinavisk design och till ett attraktivt pris. EKO Cases är en helt ny serie moderna plastväskor, med en ny snygg design.

Både Tekno-väskor och EKO-väskor är populära som produktförpackningar, tillbehörsväskor eller som försäljningsväskor för alla typer av industrier. Du kan välja mellan många storlekar och flera färger samt flera typer av logotyper som screentryck, "In Mould Labeling" tryck, osv.

Nya miljövänliga plastväskor

Organciline är en ny serie plastväskor som är ett alternativ till plast och innehåller en blandning av glukos, naturliga vaxer, mineraler och naturliga fibrer. Glukos kommer från sockerrör och sockerbetor och är en teknisk sockerkomposit som inte ingår i glukosen som kommer från livsmedelsproduktion. ORGANICLINE-serien består av upp till 93% regenerativa råvaror och kan återvinnas. Med Organciline får du en miljövänlig plastväska.

Mer om Organciline

Se vår populäraste serie av plastväskor:

EKO Cases

NYHET: EKO-serien En ny serie vattentäta, lätta och innovativa cases tillverkade av 100% återvunnen plast. EKO-serien är lätt, hållbar och vatten- och dammtät och har den perfekta balansen mellan starka standardväskor och de professionella vattentäta väskorna såsom Peli Cases.

ORGANICLINE

ORGANICLINE är en ny serie från Flightcases gjord av återvinningsbara och helt naturliga material. ORGANICLINE är vår serie av väskor gjorda av rena naturmaterial och ett miljövänligt alternativ till en plastväska. Lämplig som ett miljövänligt alternativ för produktförpackning eller som presentationsväska..

Tekno

Tekno Cases är en serie kvalitetsplastväskor. Med Tekno Case får du bra kvalitet till ett lågt pris och du kan välja mellan många färger och olika skuminredningar.

TWIST

TWIST är en ny plastväskserie med ny fräsch design. TWIST plastväskor är designade för att vara staplingsbara och passa i ett modulsystem för att packas effektivt på pallar.

SPI

SPI-plastväskor är en serie plastväskorl i bra kvalitet och med många valmöjligheter på färger, logotyp med fyrfärgstryck och skräddarsydd skuminredning anpassad efter dina produkter

Excellent

Excellent Case är en serie slitstarka plastväskor tillgängliga i över 25 standardstorlekar, från det mycket lilla caset till relativt stora väskor. De större väskorna har dubbla väggar för att göra dem extra starka.

 

Plastväskor vi har i lager

 
 
Transportera din utrustning i extraskyddande plastväskor

Skyddslådor

När du transporterar, skickar eller förvarar produkter och föremål som behöver extra varsamhet och du vill undvika att något går sönder, eller bara vill förvara på ett smartare sätt. Här erbjuder vi våra plastväskor, för extra försiktig transport. Plastväskorna håller produkten tätt när den ska transporteras och ser därför till att den hålls extra säker och inte går sönder eller skadas.

Utöver detta är de också mycket lätta att transportera runt på grund av handtaget. Förutom att de kan användas som förvaring och transport, kan plastväskorna även användas som förpackning för olika produkter.

Våra plastresväskor finns i många olika storlekar och vi har ett stort utbud. Som något nytt har vi även låtit tillverka flera serier av plastresväskor som är miljövänliga och i återvunnen plast.

Utöver detta erbjuds även skuminredningar, för att transportera de extra skonsamma föremålen, såsom glas eller annat av högt värde, som du vill ta hand om. Här erbjuder vi specialaninredningar i formskum eller bara skum som du själv kan skära efter din utrustning och föremål.
To Top