EVA Väskor

EVA Cases
HYBRID 300 Series
Shell-Case Hybrid-serien är en skyddande och elegant EVA väska. Shell Case erbjuder avancerad design och högsta kvalitet, det kan enkelt anpassas för att möta dina behov. Tillverkad av värmeformad EVA - lätt men ändå slitstark, med valfri personaliserad logotyp- / dragkedjetjänst tillgänglig. Perfekt för avancerade förpackningar, presentation och medicintekniska produkter. Specialtillverkade EVA väskor.

EVA väskor av hög kvalitet. Vi har stor kompetens inom framställning och produktion av EVA väskor. Vi tillverkar ett stort antal EVA väskor för industrin. Behöver du en specialtillverkad EVA väska i varje tänkbart utförande med eller utan skuminredning, är Flightcases den naturliga samarbetspartnern för att lösa uppgiften. Vi står alltid till tjänst med vägledning, förslag, prover och erbjudanden på Eva-väskor, produkter och lösningar för era behov.

Hur kan vi hjälpa?

Letar du efter en skräddarsydd väska för dina varor och produkter? Om så är fallet, med vårt erfarna team av konsulter, har du kommit till rätt ställe!

Mer information
Filter
Position
Pris
Storlek
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy
7 artiklar
15
30
45
60
Alla
Filter
Position
Pris
Storlek
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy
7 artiklar
15
30
45
60
Alla
To Top