Aluminiumlådor

Aluminiumlådsserie

Aluminiumlådsserien består av 14 standardstorlekar och är tillverkad i 1 mm väggtjocklek slitstark aluminium med gångjärn, handtag och stängningsfäste i aluminium. Proff-serien är utrustad med en tätningslist i locket som gör den damm- och regntät. Här ligger fokus på hög kvalitet och till ett lågt pris. Aluminiumlådan är utrustad med snabblås, som gör den snabb att stänga och säkra den under transport.

Eurobox Series

Den stabila och lätta transport- och förvaringslösningen med de distinkta blå hörnen och ett omfattande utbud av tillbehör. Tillverkas i en väggtjocklek på 1 mm. Zarges Eurobox finns i 10 standardstorlekar som kan staplas i ett enda system och passa europeiska pallar.

K470-serien

K470-serien är den professionella serien av aluminiumlådor som finns i 25 standardstorlekar. Zarges K470 är konstruerad i 100% aluminium med en väggtjocklek på 1,5 mm. Lock och ram med förstärkta profiler som gör lådan mycket stark. Rostfria gångjärn och lock med gummipackning, som gör lådan regntät och lämplig för förvaring av utrustning och föremål under alla förhållanden.

Filter
Position
Pris
Storlek
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy
Artiklar 1-30 av 38
15
30
45
60
Alla
Page
Filter
Position
Pris
Storlek
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy
Artiklar 1-30 av 38
15
30
45
60
Alla
Page
To Top