Peli Cases

Äterförsäljare av Peli

Vi är en distributör och återförsäljare av Peli Cases. Det är din garanti för snabb leverans, uppfyllande av Pelis livstidsgaranti, 60 dagars gratis returpolicy för alla Peli-produkter.

Och med en väskinredning från Flightcases - Spectrum får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt.

Få ett erbjudandeVarför välja Peli Cases

Det är därför du bör välja Peli Cases...!

I nästan 40 år har Peli Products skapat sig ett gott rykte som tillverkare av de starkaste Protector väskorna i världen. Vi uppfann faktiskt kategorin. Under årens lopp har vi sett att våra väskor används för ganska galna aktiviteter... även viktiga sådana. Peli väskor har kastats ut ur helikoptrar i Irak, flutit genom iskalla fjordar i Norge och körts över av jeepar i Tanzania.

Med bara några repor på utsidan har innehållet lämnas oskatt. Smärre detaljer, men värda att skryta om. Och det är verkligen det det handlar om. Att få din utrustning från punkt A till punkt B i det skick den är tänkt för: intakt och funktionell.

Väskan kan nämligen innehålla en storformatskamera som tar nästa månads magasinomslag eller en hjärtdefibrillator som kan rädda en människas liv. Sådant kan man inte sätta ett pris på..

Vi är proffs på Peli Väskor

Vi är proffs på transportväskor och auktoriserade Peli återförsäljare i Danmark och Sverige. Köp Peli case och Storm Case till låga priser i vår webshop. Genom Klarna erbjuder vi alla även privatpersoner, att handla tryggt och säkert emot faktura. Kom gärna och besök vårt showroom i Göteborg där vi tillsammans provar ut rätt modell för er.

Obegränsad livstidsgaranti

När du köper ett Peli Väska i Spectrum Cases AB täcks du av Pelis livstidsgaranti! Vi erbjuder en obegränsad livstidsgaranti på alla Peli-produkter, inklusive Peli Protector, Peli AIr och Peli Storm (Gäller inte tillbehör). För att vi ska kunna täcka garantin måste vi få din produkt skickad till vår adress och produkten måste ha köpts från oss.

Köp Peli Väskor

Om du vill köpa Peli Cases i Spectrum Cases AB, köper du direkt från den danska distributören. Detta säkerställer livstidsgarantin, ett enormt lager, hög professionell rådgivning och möjligheten till alla typer av specialbeslag och justeringar i skum. Om du vill se eller prova produkterna innan du köper har du möjlighet att göra det i vårt showroom på Västra Frölunda i Göteborg. Vi erbjuder daglig leverans på lagervaror, 30 dagars byte och prisgaranti.

Varför köpa från oss

Vårt mål är att ALLTID erbjuda dig marknadens bästa alternativ till marknadens lägsta priser. Vi levererar inom 24 timmar ifrån vårt lager i Danmark och Sverige. Vår service och våra snabba leveranser skall dessutom göra att du som kund känner dig trygg och väljer oss. Vi är experter och har många års erfarenhet av transportväskor och specialinredningar. Har du behov av större antal eller speciallösningar så kontakta oss för separat offert..

Peli Products och Spectrum Cases AB

Spectrum Cases är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen som med över 30 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål. Vi tror på smart förvaring, och vårt flaggskepp i produktionen är därför våra måttanpassade insatser som vi kan tillverka till alla väskor och lådor. Flertalet av våra produkter finns självklart också i standardmodeller. Du bestämmer och vi tillverkar.

Väskinredning

Med en väskinredning från Flightcases får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt. Vi tillverkar våra väskinredningar i skumplast, främst professionellt PE-skum med sluten cellstruktur. Den här skumkvaliteten ger en mycket fin finish och bra skydd mot stötar och skakningar. Vi tillverkar våra skuminredningar i vår egen fabrik, vilket innebär låga priser och snabba leveranser. Beroende på antal, form och komplexitet använder vi olika tekniker, till exempel vattenstråleskärning, fräsning eller skärning med kniv.

Peli og Pelican, vad är skillnaden?

Peli är exakt samma produkter som Pelican. I Europa får man inte använda namnet Pelican som ägs av ett annat bolag. Peli är som sagt samma produkter med Livstids Garanti ..

Peli Air

Peli Air-väskorna finns tillgängliga i 14 långa, resberedda storlekar och är konstruerade av högkvalitativ, lätt HPX2-harts, nästa generation av Pelis egna formelsammansättning som fjädrar tillbaka mot belastningar utan att brytas. Med den jäktade resenären i åtanke uppfyller 1535 Peli Air-väskan (handbagage, med hjul) och 1615 Peli Air-väskan (incheckad, med hjul) flygbolagens gällande storleksföreskrifter*. * Be flygbolaget om de exakta måttkraven. Peli är som sagt samma produkter med Livstids Garanti ..

Utrustningens bästa skydd

I nästan 40 år har Peli Products skapat sig ett gott rykte som tillverkare av de starkaste Protector™-väskorna i världen. Vi uppfann faktiskt kategorin. Under årens lopp har vi sett att våra väskor används för ganska galna aktiviteter... även viktiga sådana.

Peli™-väskor har kastats ut ur helikoptrar i Irak, flutit genom iskalla fjordar i Norge och körts över av jeepar i Tanzania. Med bara några repor på utsidan har innehållet lämnas oskatt. Smärre detaljer, men värda att skryta om. Och det är verkligen det det handlar om. Att få din utrustning från punkt A till punkt B i det skick den är tänkt för: intakt och funktionell. Väskan kan nämligen innehålla en storformatskamera som tar nästa månads magasinomslag eller en hjärtdefibrillator som kan rädda en människas liv. Sådant kan man inte sätta ett pris på.

 
Peli Väskor
To Top