Peli Cases

Återförsäljare av PELI™

Vi är distributör och återförsäljare av PELI™ Cases. Detta ger dig en garanti på snabb leverans, uppfyllande av Pelis livstidsgaranti, samt 60 dagars gratis returrätt för alla Peli-produkter.

Och med en caseinredning från Flightcases får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt.

Få ett erbjudandeVarför välja Peli Cases

Därför bör du välja Peli Cases:

Peli har tillverkat de starkaste vatten- och, dammtäta väskorna i världen sedan år 1976 och är världsberömd för sin höga kvalitet. Peli Products grundades av Dave Parker, som vid 11 års ålder blev en ivrig dykare, varför han upptäckte behovet av starka skyddslådor, som var både damm- och vattentäta och tål maximal belastning. Det var starten för Pelican Products i USA. Alla cases från Peli är designade och utvecklade för att klara även de mest extrema förhållanden och vildaste utmaningar i vilken terräng som helst.

Peli, Storm och Air Cases?

Idag har Peli flera varumärken, bland annat den klassiska Peli Protector-serien, som är de flesta känner till. Dessutom kan du få Storm Cases och de helt nya Peli Air Cases, med fokus på låg vikt. Totalt erbjuder den mer än 80 olika storlekar att välja mellan, vilket ger många alternativ för att hitta den perfekta storleken för din utrustning. Peli Cases finns i alla storlekar från små Cases, till mediumstora och hela vägen upp till mycket stora XL-väskor. Flightcases är specialiserade på att designa och tillverka specialskuminredningar för Peli Cases och levererar till kunder i hela Europa.

Obegränsad livstidsgaranti

När du köper ett Peli Väska i Flightcases täcks du av Pelis livstidsgaranti! Vi erbjuder en obegränsad livstidsgaranti på alla Peli-produkter, inklusive Peli Protector, Peli AIr och Peli Storm (Gäller inte tillbehör). För att vi ska kunna täcka garantin måste vi få din produkt skickad till vår adress och produkten måste ha köpts från oss.

Stort urval av tillbehör till Peli Cases

När du väljer en Peli Case för att skydda din utrustning får du också tillgång till ett stort urval av tillbehör.Så förutom att ge dig världens starkaste och bästa case, så erbjuder Peli ett enormt urval av tillbehör, från extra skumset, till justerbara mellanväggar, låsinsatser och det helt nya TrekPak-skiljeväggssystemet. Bara Peli Case erbjuder ett så omfattande utbud av tillbehör.

Köp Peli Cases från Flightcases

Om du vill köpa Peli Cases från Flightcases köper du direkt från den danska distributören. Detta säkerställer dig livstidsgaranti, ett enormt lager, hög professionell rådgivning och möjlighet till alla möjliga specialbeslag och justeringar i skum m.m. Om du vill se eller prova produkterna innan du köper har du möjlighet att göra det i vårt showroom på Vesterlundvej 3 i Herlev. Vi erbjuder följande dags leverans på lagervaror, 30 dagars bytesrätt och prisgaranti.

Peli produkter och Flightcases

Flightcases är en av de största återförsäljarna av Peli Cases i Europa och är en distributör av Peli-produkter i Danmark och Norden. Vi säljer mer än 15 000 Peli-väskor varje år och har alltid mer än 3 000 Peli-väskor på våra lager i Herlev i Danmark. Som företag kan du handla direkt hos oss. Detta är din garanti för hög leveranssäkerhet, uppfyllelse av Pelis livstidsgaranti, professionell rådgivning och ett stort utbud av tillbehör.

Produktion av skuminredning

Vi producerar specialiserad inredningsdesign för dina Peli Cases i en toppmodern miljö och med en högteknologisk maskinpark. Det garanterar dig den kvalitet och enhetlighet som gör oss annorlunda från mängden. Vi har ca. 3 000 m² produktions- och lagerlokaler och ca. 400 m kontor och serviceanläggningar. Vi är specialiserade på att designa och producera specialdesigner i skum för alla Peli Cases. Det gör att vi kan erbjuda marknadens lägsta priser på Peli Cases med specialdekor i skum.

Peli och Pelican, vad är skillnaden?

Pelican Products marknadsför Pelican i USA och alla andra länder under varumärket Pelican. I Europa marknadsförs Pelican under varumärket Peli och företaget heter Peli Products i Europa och har sitt huvudkontor i Barcelona. Det betyder att ett Pelican Case är exakt detsamma som ett Peli Case.

Vattentäta väskor

Peli Cases är symbolen för vattentäta väskor och det finns ingen tillverkare med ett större utbud av vattentäta väskor än Peli Cases. En vattentät case är en väska, som kan hållas under vatten på en meters djup i 30 min. Kan den leva upp till det kravet så kan en väska beskrivas som en vattentät case.

Vem använder Peli Cases?

Peli-väskor används i många branscher. Det kan handla om transport, skydd och förvaring av verktyg för att sätta upp vindkraftverk, transport av vapen och utrustning för försvaret. Eller för att skydda kamera-, film-, mät- eller IT-utrustning och självklart som en universal resväska för alla dina coola prylar, som bara måste skyddas. Några av våra kunder som säljer dyra eller exklusiva utrustningar väljer Peli Case som produktförpackning, ofta i kombination med en skumanordning anpassad till just deras utrustning.

Vi levererar Peli Cases till alla typer av företag och myndigheter och har varit leverantör till den danska försvarsmakten och FN sedan år 1978. Vi har en kunddatabas med mer än 4 000 aktiva kunder.

 
Peli Väskor
To Top