Thermodyne Containers

Thermodyne Containers
 
Thermodyne Containers

Över 400 standardstorlekar

Alla Thermodyne Container-transportlådor i vårt sortiment är gjorda av slagkraftig polyeten (PE-HD) och tål även de mest extremt fysiska påfrestningarna. De enfärgade plastskalen är också resistenta mot kemikaliepåverkan. Som sådan behålls färg och form även under extrema förhållanden och uppfyller även de tuffaste av branschspecifika standarder

Transportlådor från Thermodyne är särskilt mångsidiga när det gäller deras möjliga användningsområden. Utöver standardsortimentet kan de dimensioneras till nästan alla storlekar och de lämpar sig för transport och förvaring av ett stort antal potentiella varor. Beroende på modell, uppfyller våra transportlådor även speciella civila och militära förpackningsstandarder, såsom ATA 300 (kategori I) inom flygindustrin, som säger att en container fortfarande måste vara funktionell även efter 280 falltester. Detta är ytterligare en anledning till att till exempel tyska Lufthansa använder transportlösningar från Thermodyne.

Hur kan vi hjälpa till?

Letar du efter en optimal transportlösning för dina varor och produkter? Om så är fallet, med hjälp av vårt erfarna konsultteam, har du kommit till rätt plats!

Behöver du en offert?
Begär en offert
 

Över 400
standardstorlekar

Vi erbjuder mer än 400 olika standardstorlekar. Från 200 mm till 2 000 mm. Baserat på våra standardformat, kan vi förlänga längden eller öka höjden på vilken behållare du vill – med enbart en enhet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment, som täcker många användingsmöjligheter. Kontakta oss för mer information.

Over 400 standard sizes
 
 
 

foam-inserts-slide Experience, skills, and technology cases and packaging to provide single-source service for quality Denmark / Sweden / Finland / Austria / Germany
 

Thermodyne
IP54.klassad väskserie

Thermodyne erbjuder som standard sina transportlådor i nio färger. På begäran kan du få våra transportlådor i valfri färg. Som ett resultat kan transportlådorna anpassas till ditt företags varumärke och designas för att vara praktiskt taget inte bli osedda.

 
 
 
To Top