Kontakta oss

Spectrum Cases AB
Skriv till oss
Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.

Behöver du ett erbjudande?

Om du behöver råd om våra produkter eller ett erbjudande, kontakta oss via vårt formulär, e-post eller ring oss.

Öppet måndag - fredag 08:00 - 16:00
031241293

Försäljning och frågor: sales@flightcases.se

Mail kommer att besvaras under öppettider inom några timmar.

Spectrum Cases AB
J A Wettergrens gata 6
421 30 Västra Frölunda


Vår showroom, fabrik och administration är på samma adress.

Bolagsnummer: SE556284667401

Varför välja Spectrum Flightases?
Spectrum Cases är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen som med över 30 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål. Vi tror på smart förvaring, och vårt flaggskepp i produktionen är därför våra måttanpassade insatser som vi kan tillverka till alla väskor och lådor. Flertalet av våra produkter finns självklart också i standardmodeller.

Du bestämmer och vi tillverkar. Spectrum Cases är också så mycket mer än bara lådor och väskor. Vi tillverkar även smarta mediemöbler, främst för studio- och musik men även för konferens. Dessutom tillverkar vi smarta förvaringsprodukter till ljud, ljus och bild - allt från mjuka soft cases till hårda och stabila flight cases. I vårt bildgalleri över specialbyggen (länk) kan du även se ett utdrag över våra specialanpassade byggen.

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en transportlåda, en transportväska eller en mediemöbel för alla behov. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Spectrum Cases ingår numera i Flight Cases International A/S från Danmark. Detta gör att vi breddar vårt sortiment av plastväskor samt får tillgång till större kapacitet för att göra inredningar i skum. Detta kommer att göra oss till en ännu mer konkurrenskraftig leverantör av lådor och väskor i Sverige.

Vi har ett enormt lager på vårt huvudkontor i Danmark med mer än 15.000 väskor och lagerför hela sortimentet av alla Peli väskor, Storm Cases, Peli Air, Extreme Cases och vårt sortiment av aluminium väskor. Vi kan skicka alla våra produkter från vårt lager världen över dag till dag.

Vår tillverkningsanläggning har haft en betydande tillväxt under de senaste tio åren med de senaste konverteringsmaskinerna och teknikerna som gör det möjligt för oss att erbjuda ett stort antal produkter och tjänster inom standardfall, anpassade höljen och ett brett sortiment av skum för många applikationer..
To Top