Kontakta oss

Flightcases
Skriv till oss
Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.

Behöver du ett erbjudande?

Om du behöver råd om våra produkter eller ett erbjudande, kontakta oss via vårt formulär, e-post eller ring oss.

Öppet måndag - fredag 08:00 - 16:00
+45 33 21 4444

Försäljning och frågor: sales@flightcases.se

Mail kommer att besvaras under öppettider inom några timmar.

Flightcases International A/S
Vesterlundvej 3
2730 Herlev
Danmark


Vår showroom, fabrik och administration är på samma adress.

Bolagsnummer: DK13467900

Varför väljaFlightases International AS
Flightcases International A/S är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen som med över 35 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål. Vi tror på smart förvaring, och vårt flaggskepp i produktionen är därför våra måttanpassade insatser som vi kan tillverka till alla väskor och lådor. Flertalet av våra produkter finns självklart också i standardmodeller.

Du bestämmer och vi tillverkar. Vi är ett Dansk företag som brinner för kvalitet. Våra väskor och lådor är professionell kvalitet. Vi sätter en ära i att leva upp till våra kunders förväntningar och att hålla både avtalad kvalitet och leveranstid. Det gör vi genom tät kontakt, tydligt kommunikation och kortast möjliga svarstider samt en överskådlig shop med relevant information..

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en transportlåda, en transportväska eller en mediemöbel för alla behov. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Hos oss börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder och sätta oss in i deras behov och sedan utifrån vår expertis ge råd om allt från materialval till leveranstider och priser. Dessutom har vi kompetensen och verkstaden för att utveckla utrustningen om den måste specialbyggas. Vi använder gärna nya tekniker och material för att leva upp till olika branschers stigande krav på säkerhet, praktisk hantering, priser och leveranstider. Kort sagt är vi med kunderna hela vägen från idé till färdigpackad väska..

Vi har ett enormt lager på vårt huvudkontor i Danmark med mer än 15.000 väskor och lagerför hela sortimentet av alla Peli väskor, Storm Cases, Peli Air, Extreme Cases och vårt sortiment av aluminium väskor. Vi kan skicka alla våra produkter från vårt lager världen över dag till dag.

Vår tillverkningsanläggning har haft en betydande tillväxt under de senaste tio åren med de senaste konverteringsmaskinerna och teknikerna som gör det möjligt för oss att erbjuda ett stort antal produkter och tjänster inom standardfall, anpassade höljen och ett brett sortiment av skum för många applikationer..
To Top