Specialtillverkade

EVA-väskor

Om du behöver en specialgjord EVA-väska eller en mellanhård Shell Case hjälper vi tillsammans med våra partners dig genom hela processen, allt från 3D-konceptpresentation, till prototyper och produktion. Vi garanterar hög kvalitet då det gäller produktion, material m.m.

EVA-VÄSKOR

Specialtillverkade
EVA-väskor

Vi arbetar tätt tillsammans med Shell-Cases och säkerställer att du får den bästa kvaliteten på professionella produktlösningar för exklusiva produktförpackningar. Vi garanterar dig kreativitet, expertis och många års erfarenhet av utveckling och produktion av EVA-väskor

Letar du efter den optimala transportlösningen för dina varor och produkter? Isåfall har du kommit till rätt plats med vårt erfarna team av konsulter!

Offert

Produktväskor

Utveckling och tillverkning av textilväskor

Skräddarsydd, termoformad EVA-väska med utbytbar termoformad EVA-logga. Du kan välja att ha din logga profilerad och ingjuten.

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
HYBRID 300-SERIEN

Standard
som vi har på lager

SHELL-CASE HYBRID 300-cases är en serie EVA-väskor med låg vikt och snygg design. De används ofta som produktförpackningar, säljväskor eller bara för förvaring och transport av utrustning. HYBRID 300-serien är tillverkad i ett termoformat skal klätt i tyg. Detta betyder att väskan är medelhård och skyddar din utrustning väl.

Mer information

To Top