CASE BRANDING 3D DESIGN

NYHET

Case Branding

Vi har investerat i en ny produktionslinje för produktion av tryck i fotokvalitet på våra Flightcases och andra väskor.Detta ger ett helt nytt och unikt sätt för ditt företag att kunna presentera dina produkter visuellt och på det mest exklusiva sättet. Detta kan vara som en presentation av produkter eller som exklusiva produktförpackning.

Vi hjälper dig och ditt företag att presentera era produkter på det mest exklusiva och visuella sättet.. Låt dina produkter eller meddelanden skrivas ut direkt på din Flightcase. I dessa tider där det är mycket svårt att besöka kunder och presentera ditt företags produkter kan vi erbjuda ett annorlunda och exklusivt sätt att visa produkter och lösningar..

Branded Flightcases
 
Brand din flightcase
Både indvendig og udvendigt
 
Custom Flightcases

Made in Denmark

Sedan 1978 marknadsför Flightcases specialväskor för professionella användare i Sverige og Köpenhamn. Alla våra Flightcases produceras i de bästa materialen och är gjorda i alla storlekar och former. Vi erbjuder både standardiserade målen och egenbyggda Flightcases. När du köper en Flightcases från Flightcases International A/S, får du en handgjord Flightcases byggda av stolt tradiotioner sedan 1978..

Få ett erbjudandeFlightcases

Tillverkad i Danmark..

Sedan 1978 marknadsför Flightcases specialväskor för professionella användare i Sverige og Köpenhamn. Alla våra Flightcases produceras i de bästa materialen och är gjorda i alla storlekar och former. Vi erbjuder både standardiserade målen och egenbyggda Flightcases. När du köper en Flightcases från Flightcases International A/S, får du en handgjord Flightcases byggda av stolt tradiotioner sedan 1978.

Vi tillverkar ett stort antal flightcase väskor till industrin, återförsäljare och försvaret. När du behöver en flightcase, i vilket utförande som helst, med eller utan skuminredning, är Flightcases International A/S den naturliga partnern för jobbet. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt projekt och skapa 3D-ritningar för budgivning, så att du vet exakt hur din Flightcase ser..

Flightcases används huvudsakligen när väskan/lådan ska utsättas för tuffa transporter. Vi bygger väskan i plastmaterial, alternativt filmbelagd plywood och profiler i aluminium. En flightcase kan anpassas helt efter kundens önskemål när det gäller mått, färg, antal lås, handtag mm.Flightcases är lämpliga för transport, hantering och lagring av elektronik, instrument och annan utrustning. De används även som försäljnings- och demoexemplar, eller som exklusiva produktförpackningar för långvarig användning. ...

 

Väskinredning & Skum
Interior

Vi har vår egen produktion av skum, skuminsatser och förpackningsskum på vår fabrik. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låga kostnader. Vi är specialiserade på skumbehandling för alla typer av utrustning, artiklar och mer. för skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större serier. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet att manuell efterbehandling vid behov.

Custom Foam  for Flightcases
 

Mer information

 
 

foam-inserts-slide Vi har vår egen produktion av skum, skuminsatser och förpackningsskum Sverige / Denmark / Finland / Austria
 

TRANSPORTLÅDOR- OCH
FÖRVARINGSLÖSNINGAR

Vi vet att rätt transportlåda både sparar tid och skonar kroppen från överbelastning, och genom detta drivs vi av att skräddarsy smarta transport- och förvaringslösningar av högsta kvalitet. När ni kommer med ert transportproblem så för vi en dialog tillsammans, och sedan föreslår vi en lämplig förvaringslösning åt er.

Vi erbjuder en en rad skräddarsydda lösningar för alla typer av väskor och lådor.
 
 
 
 

Custom Flightcases - Eksempler

 
Flightcase
Flightcase
Flightcases
Heavy Duty Flightcase
3-Delt Flightcases
Flightcase 3-Delt
Flightcase
Flightcase
To Top