CASE BRANDING 3D DESIGN

NYHET

Case Branding

Vi har investerat i en ny produktionslinje för produktion av tryck i fotokvalitet på våra Flightcases och övriga väskor. Detta ger ett helt nytt och unikt sätt för ditt företag att kunna visa upp dina produkter visuellt och på det mest exklusiva sättet. Detta kan vara som en presentation av produkter eller erbjudas som exklusiv produktförpackning.

Vi hjälper dig och ditt företag att visa upp era produkter på det mest exklusiva och visuella sättet. Låt dina produkter eller budskap skrivas ut direkt på din Flightcase. I dessa tider där det är svårare att personligen besöka kunder och presentera ditt företags produkter kan vi erbjuda ett annorlunda och exklusivt sätt att visa upp produkterna och lösningarna på.

Branded Flightcases
 
PROFILERA DIN FLIGHTCASE
både ut- och invändigt
 
TRYCKT LOGGA I FOTOKVALITET
belagd med starkt laminat
Custom Flightcases

Tillverkade i Danmark

Vi är kända för att tillverka de bästa Flightcases i branschen och erbjuder design, utveckling samt produktion i nära samarbete med våra kunder. Vi har exklusivitet i Danmark med att ha en egen tillverkning av Flightcases, med tryck- och skumutrustning på ett och samma ställe, vilket säkerställer den snabbaste leveranstiden och de bästa priserna.

Få ett erbjudande

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
Custom Flightcases

Professionella Flightcases

På Flightcases producerar vi professionella Flightcases av högsta kvalitet. Vi kan erbjuda Flightcases i alla utföranden anpassade efter din utrustning.

Våra Flightcase är alla gjorda av de bästa materialen. Detta är din garanti för hållbara, starka flygväskor av professionell kvalitet. Vi gör Flightcases direkt från ett stycke och i dimensioner upp till 3 000 x 1 500 x 3 000 mm och vikt upp till 2 ton. Vi sparar alltid dina ritningar, så att vi kan återskapa om du behöver fler.

Premium Flightcases

3D Design

Vi har tillverkat Flightcases sedan år 1978 och i själva verket var det Flightcases som var grunden till vårt företag. Vi började i små lokaler på Vesterbrogade och har sedan dess vuxit oss större till en fabrik i Rødovre och fram till nu i en helt nybyggd hemvist i Herlev, Danmark, som stod klar år 2014. Här bygger vi Flightcases i bästa kvalitet och i många typer av material allt från trä och plast till de senaste materialen inom komposit, där du kan minska vikten upp till 40%.

Alla våra Flightcases ritas i 3D och produceras på CNC-maskiner och monteras manuellt. Idag används våra Flightcases nästan uteslutande av olika industrier och hos försvarsmakten dit vi levererar extremt slitstarka transportlådor anpassade efter deras utrustning.

Flightcase med print
 

Se mere fra vores blog...

NY IP-Serie

NY IP-Serie

Flightcases lancerer en helt ny serie af professionelle IP-rated Cases, designet specielt for industrielle og militære applikationer. Keld Wedell Seerup, CEO fra Flightcases udtaler. Markedet har længe efterspurgt en professionel case der kan bygges på mål, er vandtæt, lavet i materialer der kan modstå vand, varme og kulde og med lav vægt. Denne type af cases tilbyder Flightcases nu til en konkurrencedygtig pris.

Läs Mer
Peli Protective Cases

Peli Protective Cases

PELI skyddar det som betyder något för dig: genom de svåraste förhållandena, från det vardagliga till det extraordinära.

Pelis produkter tillverkas stolt i USA, Storbritannien och Tyskland och är beprövade i de tuffaste miljöerna: inom flyg-, olje-, gas-, vetenskaps-, brand-, säkerhets-, polis-, militär-, fotografi-, TV-branscherna samt av utomhusäventyrare.

Legendarisk beskyddning i över 40 år. Robust. Betrodd. Kompromisslös.

Pelis produkter är byggda till den allra högsta och de mest krävande standarderna. Utvecklas ständigt, överträffar alltid förväntningarna .

Läs Mer
Multilayerskum?

Multilayerskum?

Hvad er Multilayer Skum? Multilayer Skum er en mellemhård PE specialskum der er præ-lamineret i lag og kan nemt skæres og formes, så det passer til præcist til dit udstyr, værktøj m.m. Du kan skære og forme i X, Y og Z. Glemt alt om besværligt plukskum der smuldrer, er blødt og kun kan tilpasses i firkanter og så alligevel går fra hinanden efter kort tid. Med multilayer foam får du en mellemhård skumtype, du hurtigt tilpasse til dit udstyr, ved at skære rundt om dit udstyr og helt simpelt skrælle skummet i den dybde du ønsker. Multilayer Foam er præ-lamineret i lag af 5 mm og kommer i tykkelser af 30 mm, 50 mm og 70 mm.

Läs Mer

To Top