Technical Flight Cases

Tekniskt avancerade

Flightcases

Har du särskilda krav på transport av mätutrustning, verktyg eller värdefull utrustning och att de måste transporteras under särskilda förhållanden. Vi har över 30 års erfarenhet av design, utveckling och produktion av Flightcases där speciella krav ställs.

Vi gör Flightcases för alla sorters projekt. Oberoende på om du måste transportera och kunna lyfta 350 kg, 80 meter upp mitt ute på havet, eller om du skall transportera din utrustning via flyg och behöver maximalt skydd så kan vi hjälpa dig.

Vi hjälper dig och ditt företag med allt från design, utveckling och produktion – och vi kan spara dig mycket tid för vi engagerar oss direkt från start i just ditt projekt.

Flightcases
Flightcases
 
Hårdvaror i rostfritt stål
Repögla för tunga lyft
 
Inbyggd 11" aluminiumram
Slitstark
Custom Flightcases

Handtillverkade i Danmark

Vi är kända för att tillverka de bästa Flightcases i branschen och erbjuder design, utveckling och produktion i nära samarbete med våra kunder. Vi löser de uppgifter våra konkurrenter inte kan lösa och i bästa kvalitet. Dessutom gör vi allt in-house på vår fabrik i Danmark.

Få ett erbjudande

tecknical Design and production of where special requirements are needed! Custom Made Flightcases Offshore / Wind Power / Military / Tools / Measurement Equipment
Custom Flightcases

Professionella Flightcases

På Flightcases producerar vi professionella Flightcases av högsta kvalitet. Vi kan erbjuda Flightcase-väskor i alla sorters utföranden anpassade efter just din utrustning.

Våra Flightcases är alla gjorda av de bästa materialen. Det ger dig garanti för hållbara, robusta cases gjorda med proffsig kvalitet. Vi gör Flightcases direkt från ett stycke och i dimensioner upp till 3 000 x 1 500 x 3 000 mm samt vikt upp till 2 ton. Vi sparar alltid dina ritningar så att vi kan återskapa modellen ifall du behöver fler.

Premium Flight Cases

3D Design

Vi har tillverkat Flightcases sedan år 1978 och i själva verket var det Flightcases som var grunden till vårt företag. Vi började i små lokaler på Vesterbrogade och har sedan dess vuxit oss större till en fabrik i Rødovre och fram till nu i ett helt nybyggt huvudkontor i Herlev, i Danmark, som blev klar år 2014. Här tillverkar vi Flightcases i bästa kvalité och i många typer av material allt från trä och plast till de senaste materialen inom komposit, där du kan minska vikten med upp till 40%.

Alla våra Flightcases ritas i 3D och produceras på CNC-maskiner och monteras manuellt. Idag används våra Flightcases nästan uteslutande till olika industrier och hos Försvarsmakten som vi levererar extremt robusta transportlådor till anpassade helt efter kundernas utrustning.

Flightcase med print
 

Inbyggd
elektronik etc.

Vi kan göra alla möjliga speciallösningar med inbyggd ventilation, både passiv och aktiv ventilation. Vi kan även installera olika adaptrar, elanslutningar etc. anpassad efter dina krav.

Custom Foam  for Flightcases
 

"
 
 
 

Exempel på Custom Flightcases

 
Drawer Flight Cases
Flightcase med utdragbara lådor
Flightcases for heavy load
Flight Cases för tung utrustning
3-Delt Flightcases
Flightcase 3-Delt
Drawer Flight case
Flightcase med inbyggd ramp
To Top