Väskinredningar i skumplast Vi är specialister på väskinredningar Custom skuminredningar 3D Design Sälj- och presentationsväskor Vi har vår egen skumproduktion Både i mindre och större uppläggningar Design, prototyper och produktion


Case Indretninger

Specialister i skumindretninger

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger.

Få et tilbud

Väskinredning

Egen tillverkning av väskinredningar.

Med en väskinredning från Flightcases får du bästa möjliga skyddet, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt. Vi tillverkar våra väskinredningar i skumplast, främst använder vi professionellt PE-skum med sluten cellstruktur. Den här skumkvaliteten ger en mycket fin finish och ett bra skydd mot stötar och vibrationer. Vi tillverkar våra skuminredningar i vår egen fabrik, vilket innebär låga priser och snabba leveranser. Beroende på antal, form och komplexitet använder vi olika tekniker, till exempel vattenstråleskärning, fräsning eller skärning med kniv.

Vi kan göra väskinredning, som skyddar och passar till just dina produkter! Vi fokuserar på att varje produkt ska presenteras på ett trevligt sätt. Syftet med skuminredningar kan också vara att skydda utrustning mot stötar och andra hårda belastningar under interna eller externa transporter. Skumproduktion har en låg uppstartskostnad. Det betyder att det kan löna sig att välja skuminlägg om antalet väskor inte är stort.

DESIGNAD OCH TILLVERKAD

ENLIGT DINA
SPECIFIKATIONER

Med en väskinredning från Flightcases får du bästa möjliga skydd, samtidigt som utrustning och produkter visas upp på ett elegant sätt. Vi tillverkar våra väskinredningar i skumplast, främst i professionellt PE-skum med sluten cellstruktur

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
 

SKRÄDDARSYDDA SKUMINREDNINGAR

 
Skum
Presentationsväskor för din utrustning
Peli Cases för presentationer
Skyddsväska i kvalitet
Demoväskor
Extreme Cases
Väskinredning - Extreme Cases
 
Se svaren på de vanligaste frågorna.
Allt om Flightcases, Peli Cases, skum och våra övriga produkter.

Vanliga frågor
om Flightcase, Case & väskinredningar

 
 
Hur många inredningar måste man minst köpa?

Vi tillverkar allt från en inredning till flera tusen. Det finns ingen beställning som är för liten eller för stor för oss.

 
Vad kostar en skuminredning?

Priset för en inredning beror på caset eller väskan, samt storleken och komplexiteten. Dessutom beror priset också på hur många du behöver.

 
Varför kan man inte använda plockskum?

Du kan enkelt använda plockskum och det kan i många fall vara en bra lösning. Plockskum är tillverkat av PUR-skum och är en mjuk typ av skum, som ger ett bra skydd även under extrema förhållanden. Nackdelen med plockskum är att skummet smular lätt och kan oftast bara användas ett fåtal gånger, eftersom skummet tenderar att separera.

Om du inte vill spendera pengar på en speciell enhet kan Multilayer Foam vara en bra lösning. Multilayer Foam är ett PE-skum som enkelt kan anpassas till din utrustning utan att skummet smulas eller går sönder. Du kan få Multilayer Foam i ark och som tillbehör till utvalda Peli Cases.

För de flesta Peli, Peli Air och Storm Cases finns justerbara skiljeväggar och TrekPak Divider-systemet är tillgängligt som tillval eller som tillbehör. Se evt. mer under "Accessoarer".

 
Jag har några väskor jag köpt någon annanstans, kan ni göra skuminredningar till dem?

Vi tillverkar skuminredningar till alla cases och väskor, även de vi inte har själva levererat dem. Kontakta oss gärna för en offert.

 
Vad behöver ni för att kunna ge mig en offert?

För att kunna ge en offert å en skuminredning, måste vi veta vilket case du vill ha, antal och vilken utrustning som behövs i caset. Har du redan ritat en skumdesign själv, skicka oss din ritning så kan vi snabbt ge dig ett pris.

Om du inte har en ritning och du vill att vi designar den åt dig, skicka en bild på din utrustning. Ställ gärna din utrustning på ett bord och ta en bild som du vill ha den i caset. Tänk på att du med lätt kan ordna produkterna eller verktygen i flera lager, så får du mer plats i väskan.

Om du inte vet vad du ska göra eller vill ha våra råd, ring eller skriv ett mejl till oss så hjälper vi dig gärna. Kom ihåg att det inte kostar något att få ett erbjudande.

 
Jag gör designen hellre själv, är det något jag behöver vara medveten om?

Om du vill ha en inredning till ett Peli Case, Storm Case, Extreme Case så var medveten om att caset är lite koniskt i formen. De angivna innermåtten, som anges på alla våra produkter, är väskans största ytdimensionen. Därför kan ett case ha lite olika dimensioner överst på väskan och längst ner i väskan. Så håll alltid ett avstånd på 20 mm till kanten av väskan. På alla väskor med en höjd på upp till 200 mm och höjder över, håll ett avstånd på 30 mm till kanten.

Mellan varje föremål rekommenderar vi också att du håller ett avstånd på minst 10 mm mellan varje föremål. Ju högre caset är där, desto tjockare så därmed måste du även tillåta längre avstånd mellan föremålen. Till exempel. om du väljer ett case med en höjd på 100 mm räcker det med 10 mm avstånd. Om höljet är 200 mm högt, rekommenderar vi 20 mm mellan varje föremål.

 
Jag har en ritning, vilket filformat använder ni?

För att kunna ge en offert föredrar vi en PDF-ritning, så vår försäljningsavdelning kan skicka offerten snabbt.

När vi startar projektet föredrar vi att ha antingen en Solid Works-fil eller en DXF-fil.

 
Vilket skum är bäst att använda?

Vi rekommenderar för väskor att använda Cross-link PE Foam och helst i en densitet mellan 29 kg/m3 till 45 kg/m3. Vi rekommenderar även Plastazote LD29, som är industristandarden för professionella skumprodukter. Det är professionellt skum som är riktigt bra för att skydda utrustning även under extrema förhållanden. Dessutom smular skummet inte och är både olje- och temperaturtåligt.

Det finns andra billigare typer av PE-skum, som också kan användas, men du får inte samma kvalitet. Alveobloc och XPE (Chemical Foam) kan nämnas.

Om du har mycket lätt och okänslig utrustning eller priset är avgörande kan du även använda PUR-skum. PUR-skum är ett betydligt billigare material. Vi hjälper gärna till med råd om du har några frågor.

 
Ni har tidigare gjort en skuminredning till mig. Kan ni göra samma till mig igen?

Vi dokumenterar allt vi producerar, så vi kan alltid göra något på nytt. Ifall du inte kommer ihåg ditt ritningsnumret, ring eller skriv så hittar vi det.

 
Hur skär man skummet?

Beroende på antal och komplexitet använder vi olika tekniker såsom fräsning, garnklippning, vattenstråleskärning och stansning

Vi väljer alltid den mest effektiva produktionsmetoden och den metod som ger det bästa professionella resultatet i förhållande till pris.

 
Vad är billigast?

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla ett rimligt pris. När det kommer till väskbeslag, skuminsatser och förpackningsspecifikationer är vi experter på dessa områden och är, enligt vår egen uppfattning, mycket konkurrenskraftiga. Om minsta beställningsantalet är högt, kan valet av skumkvalitet ha stor inverkan på det totala priset.

Fråga därför alltid om vilket material som används och om eventuella alternativa material, så får du den bästa grunden för att få den bästa lösningen till rätt pris.

 
To Top