CASE BRANDING 3D DESIGN
Branding/Profilering

NYHET

Vi har investerat i en ny produktionslinje för produktion av tryck i fotokvalitet på våra Flightcases och andra case. Detta ger ett helt nytt och unikt sätt att kunna presentera dina produkter på ett mer visuellt sätt. Detta kan vara som en presentation av produkter eller som exklusiva produktförpackningar.

Få en offert

 
Profilerade Cases

100% fokus på dina produkter!

Vi hjälper dig och ditt företag att presentera era produkter på det mest exklusiva och visuella sättet. Få dina produkter eller din logga direkt tryckta på din Flightcase. I dessa tider där det är väldigt svårt att personligen besöka kunder och presentera företagets produkter, så därför kan vi erbjuda ett annorlunda och smart sätt att visa upp produkter och lösningar på. Detta med hjälp av en profilerad väska, samt en skräddarsydd skumanordning i formgjutet skum. Du kan skicka dina produkter till dina kunder och erbjuda ett onlinemöte där du visar upp dina produkter.

Med en profilerad Flightcase tillsammans med en skräddarsydd skumdesign, ger du dina kunder den bästa visuella upplevelsen med en exklusiv uppackningsupplevelse. När vi gör en individuell skuminredning har varje sak sin egen plats och det finns bara ett sätt att packa dina produkter. Detta gör det enkelt för din kund att packa upp och packa om igen. Och du ser till att allt kommer tillbaka i samma skick som då du skickade dem.

Plastkuffert med skum og print - produktkuffert
 

Unik uppackningsupplevelse

Gör din produktförpackning till en integrerad del av din produkt. Vi designar och producerar produktförpackningar precis som du vill. Både utvändigt med snygg design och inuti med skum så din utrustning är optimalt skyddad.

Unik eksklusiv produktemballage af større emner og udstyr
 
 
 

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
 

Unik profilering
av ditt företag

Vi designar och producerar de bästa Flightcasen för förvaring och transport av utrustning och nu med ett skräddarsytt visuellt uttryck.

Med en profilerad case får du den bästa branding av ditt företag och budskap. Vi kan göra våra Flightcases i precis den färg du önskar och med obegränsat visuellt tryck av produkter, logga osv.

Flightcase med Rockwool logo
 
 
 
 
Case branding klistermärken

Du får bara en chans att göra ett bra första intryck...

Vi erbjuder det bredaste urvalet av kvalitetsväskor i Europa och erbjuder individuella alternativ för loggor och skumdesign skräddarsydda för din specifika utrustning.

När det kommer till logotyper erbjuder vi ett efterfrågat urval från screentryck, graverad logotyp, lasergravering och tryck, klistermärken mm. Vi har egen tillverkning av slitstarka och tåliga klistermärken, som vi kan sätta på alla våra fodral.

Om du vill profilera eller branda ditt case eller din väska, kontakta oss för en offert. Observera att vi har ett krav på minimiantal på endast 1 st. Vi hjälper gärna till med uppsättning, layout och print av fil.

Printet logo

To Top