Designad

enligt din utrustning.

Vi kan göra precis den skuminredningen du vill ha till ditt Peli Case, Storm Case, Flightcase eller annat case.

Få ett erbjudande

Flightcases
 
PROFESSIONELL INREDNING
Det bästa skyddet. Varje sak har sin plats och med hjälpa av fingerhålet kan du enkelt kan få ut din utrustning.
 
UTTAGBART FACK
Så du får mer utrymme och en bättre överblick.
 
Case-inredning i formgjutet skum

Specialister på skuminredningar för alla typer av utrustning.

Vi designar och tillverkar skumenheter i formskum för alla Peli, Storm, SKB och Flightcase väskor. Hos oss börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder, sätta oss in i deras behov och genom vår expertis ge råd om allt från materialval till leveranstider och priser. Vi inför gärna nya tekniker och material för att möta de olika branschernas ökande krav inom säkerhet, praktisk hantering, priser och leveranstider. Kort sagt, vi finns med våra kunder under hela processen, från idé till färdigförpackad väska.

Vi har egen skumproduktion och bearbetning i vår fabrik i Herlev, nära Köpenhamn. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låg kostnad. Vi är specialister på bearbetning av skum för alla typer av utrustning, föremål m.m. för skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet till ev. manuell efterbehandling vid behov. Med CNC-fräsning får du en bättre kvalitet och högre finish än med vattenskärning.

CASE-inredningar

DET BÄSTA SKYDDET
SKRÄDDARSYTT

Professionell inredning för cases & väskor. Med en väskdesign från Flightcases får du det ultimata skyddet och en vacker presentation av din utrustning eller dina produkter. Vi tillverkar våra väskor i skumplast och i första hand i professionellt PE-skum, med sluten cellstruktur. Denna skumkvalitet gav en mycket snygg finish och ett bra skydd mot stötar och vibrationer.

foam-inserts-slide Erfarenhet, kundskap och teknologi väskor och förpackningar i kvalitet för att kunna erbjuda en helhetstjänst av Danmark / Sverige / Finland / Österriker / Tyskland
 

Skräddarsydda skuminredningar

 
Två inredningslager
Peli Case med skräddarsydd inredning
Presentationsväska
Presentationsväskor med två skuminredningslager
Extreme Cases
Exempel på annorlunda foam för Extreme Cases
 

Vi tillverkar efter dina specifikationer.

De senaste åren har vi satsat stort på vår produktionsutrustning, vilket idag gör att vi har den mest effektiva produktionsutrustningen på marknaden. Det gör att du som kund får den bästa kvaliteten och bästa resultatet och till marknadens lägsta pris.

You Custom Foam interior
 
 
 

CASE-INREDNINGAR 3D-DESIGN Skall vi göra ditt nästa projekt? Slide Skumindretning sort eller anden farve
To Top