Flight Case

inredning

Inredning till Flightcases är vår specialitet då det gäller transport och förvaring av tung, speciell och värdefull utrustning. Dessa kräver ofta en inredning som är gjorda i mer robusta material, som t.ex aluminium, stark plywood eller en hög skumdensitet. Vi hjälper dig och ditt företag med allting, från design, och utveckling till produktion.

Flightcases
 
Hårdvaror i rostfritt stål
Repögla för tunga lyft
 
Inbyggd 11" aluminiumram
Slitstark
Skräddarsydd inredning

tillverkad i Danmark

Vi är kända för att göra de bästa lösningarna i branschen och erbjuder design, utveckling och produktion i nära samarbete med våra kunder. Vi löser de uppgifter våra konkurrenter inte kan lösa och i bästa kvalitet. Vi gör allt i egen regi här på vår fabrik i Danmark.

Få ett erbjudande

tecknical Design och produktion av då speciella krav ställs! specialtillverkade Flightcases Offshore / Wind Power / Military / Værktøj / Måleudstyr
Premium Flightcases

Inredning för rum och lådor

På Flightcases producerar vi professionella Flightcases av högsta kvalitet. Vi kan göra arrangemang av Flightcases så att de kan användas som t.ex. en verktygsvagn så att du har full överblick och kontroll över alla dina verktyg.

Vi gör även alla typer av inredningar till mellanväggar, lådor m.m. Vi kan även montera aluminiumskenor så att Flightcasen kan flyttas med en truck eller pallyft.

Premium Flightcases

3D-design

Vi har tillverkat Flightcases sedan år 1978 och i själva verket var det Flightcases som lade grunden till vårt företag. Vi började i små lokaler på Vesterbrogade och har sedan dess vuxit oss större till en fabrik i Rødovre och fram till nu i en helt nybyggd hemvist i Herlev, här i Danmark, som stod klar år 2014. Här bygger vi Flightcases i bästa kvalitet och i många typer av material, allt från trä och plast och till de senaste materialen inom komposit, där du kan minska vikten med upp till 40%.

Alla våra Flightcases ritas i 3D och produceras på CNC-maskiner och monteras manuellt. Idag används våra Flightcases nästan uteslutande i olika industrier och hos Försvarsmakten dit vi levererar extremt robusta transportlådor anpassade efter kundens utrustning.

Flightcase with print
 

Skräddarsydda Flightcases - exempel

 
Drawer Flight Case
Exampel på Flightcase med lådor
Flightcase med lådor
Specially built Flight Case for heavy equipment
Flightcase för tung utrustning
Specialtillverkad till Flightcase för tung utrustning
3-Split Flight Case
Flightcase 3-Delt
EXEMPEL PÅ FLIGHTCASES DÄR LAGEN KAN DELAS I 3 FÖR ENKEL ÖPPNING AV CASEN
To Top