Enkla skuminredningar

Till Flightcases & väskor

Om du behöver en enkel skuminredning till dina väskor, Flightcases eller Peli Cases erbjuder vi enkla och prisvärda skuminlägg. Oavsett om du köper din väska, case eller andra Flightcases från oss eller någon annanstans, erbjuder vi enkla skräddarsydda skumainredningar, som skumblock, skuminsatser, äggformstillbehör eller annat. Vi kan skära skummet åt dig enkelt och snabbt.

Få en offert

Æggebakkeksum til kufferter
 
Enkla skuminredningar

Om du behöver en enkel eller universell design till dina väskor.

Behöver du skära enkelt skum till dina väskor, Fligthcases eller resväskor? Vi tillverkar även de enkla skumanordningarna med skärning av äggformstillbehör, skumblock och andra enkla inredningar. Du kan välja mellan flera lösningar antingen mjukt PU-skum, äggformat skum eller t.ex en medelhård skumtyp som Plastazote. Vi kan även erbjuda att skära Multilayer Foam till dina cases så att du har en universell design, som enkelt och snabbt kan anpassas till just ditt ändamål.

Låt oss skära det åt dig! Välj vårt helt nya flerskiktsskum. Multilayer Foam är ett PE-specialskum, som är förlaminerat i lager och som enkelt kan skäras och formas för att passa exakt till din utrustning, dina verktyg etc. Glöm allt om krångligt plockskum som smular, är mjukt och bara kan justeras i rutor och sedan ändå går i bitar efter en kort stund. Med flerskiktsskum får du en medelhård typ av skum, som du snabbt anpassar efter din utrustning, genom att skära runt din utrustning och helt enkelt skala skummet till det djup du önskar. Multilayer Foam är en medelhård professionell typ av skum och perfekt för dig som vill göra det själv och få ett proffsigt resultat. Multilayer Foam är bra för väskor, skydd av utrustning, verktygsutrustning, som förpackning och frakt av utrustning mm.

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
To Top