Designat efter

din utrustning

Vi erbjuder ett stort urval av produktväskor för förpackning av dina produkter. Vi kan tillverka precis den skuminredningen du vill ha och har ett brett urval av väskor, allt från prisvärda plastväskor, till väskor gjorda av återvinningsbart material samt exklusiva cases, som t.ex Peli och Extreme Cases.

Vi tillverkar allt i egen regi här på vår fabrik i Danmark och hjälper dig gärna med design och bra idéer.

Få en offert

Flightcases
 
PROFESSIONELL INREDNING
Det bästa skyddet. Varje sak har sin plats och med hjälpa av fingerhålet kan du enkelt kan få ut din utrustning.
 
 
Skum till produktförpackningar

Specialister på skumainredningar för alla typer av utrustning.

Vi designar och tillverkar skuminredningar i formskum till alla sorters väskor, oavsett om du köper ditt case eller din väska av oss eller ej. Vi erbjuder precis den skuminredningen du vill ha då det gäller kvalitet, användbarhet och pris. Våra skuminlägg för produktväskor kan tillverkas för att passa din budget. Kontakta oss gärna för att höra om de många alternativen vi erbjuder.

Vi har egen skumproduktion och bearbetning i vår fabrik i Herlev, nära Köpenhamn. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen, allt från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låg kostnad. Vi är specialister på skumbearbetning av alla typer av utrustning, föremål m.m. då det gäller transport, skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider.

CASE INREDNINGAR

Det bästa skyddet
designat efter din utrustning

Professionell inredning för alla typer av cases & väskor. Med en design från Flightcases får du det ultimata skyddet och en fantastisk presentation av din utrustning / dina produkter.

Vi tillverkar våra väskor i skumplast och i första hand med professionellt PE-skum, med sluten cellstruktur. Denna skumkvalitet ger en mycket snygg finish och ett bra skydd mot stötar och vibrationer.

CASE-INREDNINGAR 3D-DESIGN Skall vi göra ditt nästa projekt? Slide
To Top