Installation av elektronik

Vi kan bygga in ventilation, adaptrar, och elektronik i många av våra cases t.ex i Flightcases, Peli Cases, och Zarges-aluminiumväskor.

Vi tillverkar allt i egen regi på vår fabrik i Danmark och hjälper dig gärna med design och bra idéer.

Få en offert

Flightcases
 
 
Inbyggd elektronik m.m till

Flightcases, Peli Cases etc.

Behöver du en lösning med aktiv eller passiv ventilation till din Flightcase, Peli Case eller Zarges Case? Vi kan göra alla möjliga speciallösningar med inbyggd ventilation, både passiv och aktiv ventilation. Vi kan även montera olika adaptrar, el m.m. helt anpassade efter dina önskemål.

Få en offert

Build in electronic
 
Avancerad inredning.

Ifall du behöver en specialinredning.

Behöver du en design av dina Peli Cases, Flightcases eller annan väska och behöver du lite mer än en vanlig skumdesign? Då är vi experter på installation av alla typer av elektronik, ventilation, kopplingar. m.m. Vi har gjort speciallösningar i mer än 30 år och har gjort riktigt vilda lösningarna över denna tid. Behöver du något speciellt, kontakta oss, så vi kan hjälpa dig. Kom ihåg att det ofta kan vara en fördel att kontakta oss innan du väljer ditt case. Detta eftersom i vissa fall t.ex. med Flightcases blir det betydligt enklare och billigare att installera elektronik.

Vi har byggt Flightcases sedan år 1978 och i själva verket var det Flightcases, som är grunden till vårt företag. Vi började i små lokaler på Vesterbrogade och har sedan dess vuxit oss större till en fabrik i Rødovre och fram till nu i en helt nybyggd hemvist i Herlev, här i Danmark, som stod klar år 2014. Här bygger vi Flightcases i bästa kvalitet och i många typer av material, allt från trä och plast och till de senaste materialen inom komposit, där du kan minska vikten med upp till 40%. Alla våra Flightcases ritas i 3D och produceras på CNC-maskiner och monteras manuellt. Idag används våra Flightcases nästan uteslutande till olika industried och hos Försvarsmakten dit vi levererar extremt robusta transportlådor anpassade efter kundernas utrustning.

foam-inserts-slide Experience, skills, and technology cases and packaging to provide single-source service for quality Denmark / Sweden / Finland / Austria / Germany
Professionella FlightCases

Inbyggd elektronik

På Flightcases producerar vi professionella Flightcases av högsta kvalitet. Vi kan göra alla möjliga specialdesigns, även de lite mer speciella där speciella krav är nödvändiga.

Flightcases är den casen, som vi kan erbjuda de mest komplicerade lösningarna, då vi är fria att välja mått, inklusive individuella låg- och bottenhöjder. Innan vi monterar Flightcase kan vi dessutom fräsa bredvid kontakter, adaptrar mm. Detta ger dig den största graden av frihet när du vill ha något helt unikt och speciellt.

Professionella lösningar

Electronic

Vi kan till exempel göra en Flightcase, som kan placeras upprätt, med inbyggd elektronik i lock och botten. Bra för att presentera olika lösningar där det visuella intrycket är viktigt.

Interior Flight Cases
To Top