Vi skräddarsyr Skum i världsklass! Fräsning, vattenskärning, stansning 3D-designtjänst Varje form, alla dimensioner! Behöver du hjälp? Högsta kvalitet Inga minimiantal Expertrådgivning Stötsäkra förpackningar


Skuminredning

Vi tillverkar alla typer av skuminlägg för alla typer av utrustning.

Vi tillverkar alla typer av skuminlägg för alla typer av utrustning, där utrustningen skall transporteras eller där varje sak har sin egen plats, bl.a. för LEAN-projekt. Det kan vara allt från skuminlägg för intern transport, förvaring av verktyg eller för att organisera t.ex. formdelar för maskindelar. Vi använder endast den bästa skumkvaliteten för våra skuminlägg och vi rekommenderar ett PE-skum (Polyeten) i olika densiteter, vilket är ett starkt och flexibelt material med en sluten cellstruktur.

Vi har egen skumproduktion och -bearbetning i vår fabrik i Herlev, nära Köpenhamn. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låg kostnad. Vi är specialister på bearbetning av skum för alla typer av utrustning, föremål m.m. för skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet till ev. manuell efterbehandling vid behov. Med CNC-fräsning får du en bättre kvalitet och högre finish än med vattenskärning.

SKUMINREDNING

PLASTAZOTE
Tvärbunden

Vi kan hjälpa er med helheten med allt från att köpa in önskade modeller till att skräddarsy skuminsatserna. Vi presenterar alltid detta i en 3D-modell så att ni kan bilda er en god uppfattning av slutresultatet.

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
 

VI SKRÄDDARSYR!

Kombinationen av moderna produktionsanläggningar och en omfattande know-how gör att vi kan producera komplicerade och anpassade enheter med en hög och enhetlig kvalitet. Vi har stora möjligheter att skära skum under dess bearbetning, även vid bearbetning på automatiska CNC-maskiner.

Plastzote Skum
 
 
 

CASE-INREDNINGAR 3D-DESIGN Skall vi göra ditt nästa projekt? Slide
To Top