Vi skräddarsyr Skum i världsklass! Fräsning, vattenskärning, stansning 3D-designtjänst Varje form, alla dimensioner! Behöver du hjälp? Högsta kvalitet Inga minimiantal Expertrådgivning Stötsäkra förpackningar


SKUMINREDNING & INLÄGG

Vi tillverkar alla typer av skuminlägg för alla sorters utrustning.

Vi tillverkar alla typer av skuminlägg för alla sorters utrustning, speciellt där utrustning skall transporteras eller där varje sak har sin egen plats, som t.ex för LEAN-projekt. Det kan vara skuminlägg för intern transport, förvaring av verktyg eller för att organisera t.ex. formdelar för maskindelar. Vi använder endast den bästa skumkvaliteten för våra skuminlägg och vi rekommenderar ett PE-skum (Polyeten) i olika densiteter, vilket är ett starkt och flexibelt material med en sluten cellstruktur.

Vi har egen skumproduktion och bearbetning i vår fabrik i Herlev, nära Köpenhamn. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låg kostnad. Vi är specialister på bearbetning av skum för alla typer av utrustning, föremål osv. då det gäller skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet till ev. manuell efterbehandling vid behov. Med CNC-fräsning får du en bättre kvalitet och högre finish än med vattenskärning.

SKUMINREDNINGAR

PLASTAZOTE
Tvärbundna

Vi tillverkar alla typer av förpackningsskum på vår fabrik i Herlev även i små mängder och erbjuder tillsammans med vår partner helhetslösningar inkl. kartong, lådor etc.

Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen, allt från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låga kostnader.

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
 

VI TILLVERKAR SKUM TILL DIN UTRUSTNING

De senaste åren har vi satsat hårt på vår produktionsutrustning, vilket idag gör att vi har den mest effektiva produktionsutrustningen på marknaden. Detta gör att du som kund får den bästa kvaliteten och bästa resultatet och till marknadens lägsta pris.

 

CASE-INREDNINGAR 3D-DESIGN Skall vi göra ditt nästa projekt? Slide
To Top