Stötskyddande emballage

Vi utvecklar, producerar och slutmonterar stötskyddande emballage ..

Vi tillverkar alla typer av förpackningsskum på vår fabrik också i små mängder. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen från design, prototyper och produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låga kostnader. Vi är specialiserade på skumbehandling för alla typer av utrustning, artiklar och mer. för skydd för förpackningar och kan erbjuda en komplett lösning också med kartonger. Både i mindre och större serier. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet att manuell efterbehandling vid behov..

Spectrum - Flightcases utvecklar och tillverkar förpackningslösningar som säkerställer att känsliga produkter kan transporteras säkert. I vår sortiment finns ett stort utbud av olika stötdämpande material med olika egenskaper. Med hjälp av vår kunskap inom förpackningslogistik får du en lösning som är baserad på den design och det material som är optimalt för din produkt och dess flöden. Vi tillverkar förpackninglösninger i vår egen fabrik, som garanterar låga priser och snabb leverans..

Förpackningslösningar

Stötskyddande
Emballage

Vi på Spectrum - Flightcases är specialister på emballageskuminredningar. Emballageskuminredningarna ritas upp i 3D-Cad efter dina produkter och tillverkas snabbt och enkelt. .

foam-inserts-slide Vi har vår egen produktion av skum, skuminsatser och förpackningsskum Sverige / Denmark / Finland / Austria
 

ANTSTATISKT SKUM

Våra stötsäkra förpackningar är ledande på marknaden tack vare dess höga kvalitet. Vi använder hållbara material för att tillverka så effektiva och tåliga produkter som möjligt. Förenat med unik design skapar detta förpackningslösningar som kan förvara ömtåliga föremål och som håller länge och väl.

foam packaging plastazote
 
 
 

SKUMINREDNINGAR 3D DESIGN TILLVERKANDE I SVERIGE
To Top