Skuminlägg

Vi skräddarsyr Skum i världsklass! Fräsning, vattenskärning, stansning 3D-designtjänst Varje form, alla dimensioner! Behöver du hjälp? Högsta kvalitet Inga minimiantal Expertrådgivning Stötsäkra förpackningar


SKUMINSATSER & INLÄGG

Vi tillverkar alla typer av skuminlägg för all sorts utrustning.

Vi tillverkar alla typer av skuminlägg för all sorts utrustning, där den skall transporteras eller där varje sak har sin egen plats bl.a för LEAN-projekt. Det kan vara skuminlägg för intern transport, förvaring av verktyg eller för att organisera t.ex. formdelar för maskindelar. Vi använder endast den bästa skumkvaliteten för våra skuminlägg och vi rekommenderar ett PE-skum (Polyeten) i olika densiteter, vilket är ett starkt och flexibelt material med en sluten cellstruktur.

Vi har egen produktion av skum och skumbearbetning i vår fabrik i Herlev, nära Köpenhamn. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen, allt från design och prototyper till produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låga kostnader. Vi är specialister på att bearbeta skum för alla typer av utrustning, föremål m.m. för skydd, presentation och förpackning. Både i mindre och större upplagor. Vi är flexibla och har snabba leveranstider och har möjlighet till ev. manuell efterbehandling vid behov. Med CNC-fräsning får du en bättre kvalitet och högre finish än med vattenstråleskärning.

SKUMINREDNINGAR

PLASTAZOTE
Tvärbunden

Vi tillverkar alla typer av förpackningsskum på vår fabrik i Herlev även i små mängder och erbjuder tillsammans med vår partner helhetslösningar inkl. kartong, papp etc.

Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen, allt från design, och prototyper till produktion. Detta ger oss hög flexibilitet och låga kostnader.

foam-inserts-slide Vi tillverkar skum, skuminlägg samt förpackningsskum Sverige / Danmark / Finland / Österrike
 

VI GÖR SKUM TILL DIN UTRUSTNING

De senaste åren har vi satsat stort på vår produktionsutrustning, vilket idag gör att vi har den mest effektiva produktionsutrustningen på marknaden. Det gör att du som kund får den bästa kvaliteten och det bästa resultatet och till marknadens lägsta kostnader.

 

CASE-INREDNINGAR 3D-DESIGN Skall vi göra ditt nästa projekt? Slide
To Top