Belysning

Professionella lampor

Säkerhetsbelysning, ATEX-lampor, taktiskbelysning och arbetsbelysning.

ATEX-lampor

ATEX Säkerhetsgodkända lampor

Pannlampor

LED-pannlampor för industriella bruk

Taktiska lampor

Taktiska ficklampor för militär och polis

RALS-arbetsbelysning

Professionell arbetsbelysning

Vårt lampsortiment

Stort urval av ficklampor, strålkastare, ATEX säkerhetsljus och arbetsbelysning

Vi har ett stort utbud av professionella ficklampor, strålkastare, pannlampor, ATEX-säkerhetsbelysning och arbetsbelysning från Peli. Flightcases International A/S är distributör och huvudåterförsäljare av Peli-belysning i Danmark och säljer lampor direkt till företag och via återförsäljare. Genom att köpa från oss täcks du av Pelis livstidsgaranti (förutom RALS).

Köp av större mängder

Vi erbjuder rabatter vid större köp. Behöver du lampor i större mängd eller vill du använda oss som vanlig leverantör kan vi erbjuda fasta avtal med låga priser på alla våra lampor.

Bli återförsäljare av Peli Lights

Vi är distributör av Peli Lights i Danmark och säljer våra lampor genom återförsäljare i hela Danmark. Om du vill bli återförsäljare, kontakta oss för mer information.

Peli pannlampor och hjälmbelysning

Om du är montör eller hantverkare och behöver en professionell pannlampa, så har vi ett enormt urval från världens bästa tillverkare av industribelysning. Med våra pannlampor får du en pålitlig lampa som håller för dagligt bruk. Våra Peli-pannlampor är designade för användning i krävande miljöer. Lämplig för bland annat hantverkare och proffs i alla branschen.

ATEX-säkerhetslampor

När det kommer till säkerhetsljus är Peli det ledande företaget då säkerhet är A-och-O. Peli har lampor som är ATEX-godkända i zon 0 och zon 1. Vi erbjuder de bästa lamporna och pannlamporna för arbetsmiljöer med höga säkerhetskrav. Från olje- och gasproduktionsanläggningar till kemiska fabriker och destillerier till sågverk och bagerier: ATEX-direktivet gäller företag inom EU där explosiv atmosfär kan uppstå i samband med gas eller damm. Arbetsområdena är indelade i zoner enligt frekvensen och varaktigheten av explosionsrisken.

Industribelysning

Professionella pannlampor, strålkastare, lyktor och arbetsbelysning för industrier, inklusive offshore, vindkraft, installatörer, hantverkare och tekniker. Stort urval av professionella pannlampor med livstidsgaranti och hög säkerhet. Med Pelis revolutionerande vinklade belysning, USB-laddning och batterinivåindikering, är Peli-lampor på hög teknisk nivå och extremt hållbara. Med hjälmklämmor erbjuder vi en handsfree-belysningslösning för en rad av våra slitstarka lampor.

Lampor för polis och väktare

Professionella ficklampor för polis, försvar och professionella väktare. Vill du ha rätt professionella belysning som polisen använder? Vi har den perfekta lampan, som är designad och utvecklad för den amerikanska polisen och passar särskilt bra för poliser, väktare och liknande, som behöver en robust, lätt och enkel ficklampa, som du kan lita på att fungerar för alla ändamål.

Lamporna är så bra att Peli erbjuder en obegränsad livstidsgaranti på deras taktiska lampor.

Lampor för brandkår & räddningstjänsten

Peli är världens största tillverkare av professionell belysning för brand- och räddningstjänsten och levererar handlampor, ficklampor, hjälmbelysning, pannlampor, vinklade lampor och arbetsbelysning speciellt utvecklade för brandkåren och räddningstjänsten, inklusive ATEX-godkända lampor.

RALS-arbetsbelystning

Remote Area Lighting Systems från Peli är professionell arbetsbelysning i bästa kvalitet. Vi erbjuder det starkaste och mest omfattande sortimentet av arbetsbelysning utformad för att möta dina krav. Peli är Europas ledande leverantör av innovativ LED-arbetsbelysning. Pelis Innovativa RALS-lampor är robusta lampor, som lämpar sig för arbetsbelysning för större ytor och tål de tuffaste miljöerna.

RALS-arbetsbelysning gör att du kan ha belysning över din arbetsyta och kan enkelt transporteras överallt. Traditionell arbetsbelysning använder ofta en bullrig generator, som både bullrar och förorenar. Peli RALS-arbetsbelysning kommer med kraftfulla uppladdningsbara batterier, som kan användas en hel arbetsdag och snabbt laddas.

Belysningsgaranti

Vi erbjuder en obegränsad livstidsgaranti på alla våra ficklampor, pannlampor och taktiska ficklampor. Undantaget är dock RALS, Remote Area Lighting Systems, där vi erbjuder 12 månaders garanti.

To Top