218 kr - 43 395 kr
Från Till
43 395 kr
218 kr

31 products

31 products

Brandsäkerhetsbelysning

Lampor till

brand- & räddning

Peli är världens största tillverkare av professionella lampor och arbetsbelysning för brand- och räddningstjänsten och levererar lampor, ficklampor, hjälmljus, pannlampor, vinklade ljus och arbetsbelysning speciellt utvecklade för brandkåren och räddningstjänsten, inklusive ATEX-godkända lampor.

Flightcases International A/S är distributör och huvudinköpare för Pelis belysning i Danmark och tog 2018 över distributionen av Pelis belysning i Danmark efter att ha köpt upp Safidan i Århus. Som brandkår eller räddningstjänst kan du köpa direkt från distributören och omfattas av Pelis livstidsgaranti.

Få ett erbjudande

Flightcases
 
Pannlampor
Säkerhetsgodkända pannlampor för brand- & räddningstjänst
 
Professionell arbetsbelysning
ATEX-godkänt
Professionella lampor

Pann- och hjälmlampor

Med Pelis revolutionerande, vinklade belysning, USB-laddning och batterinivåindikering har Peli-lamporna på hög teknisk nivå och är extremt hållbara. Med hjälmklämmor erbjuder vi en handsfree-belysningslösning för en rad av våra starka ficklampor.

Arbetsbelysning

RALS-fjärrbelysningssystem

Pelis fjärrbelysningssystem (RALS) är professionell arbetsbelysning i bästa kvalitet. Vi erbjuder det starkaste och mest heltäckande sortimentet av arbetsbelysning speciellt utvecklat för professionellt bruk, t.ex för brand- och räddningsverket och vi har modeller som är ATEX-godkända. RALS-lamporna är robusta lampor lämpliga för arbetsbelysning för större ytor och tål de tuffaste miljöerna. RALS-arbetsbelysning gör att du kan ha belysning över din arbetsyta och det kan enkelt transporteras överallt. Levereras med kraftfulla, uppladdningsbara batterier, som kan användas en hel arbetsdag och snabbt laddas.

Lygter og arbejdsbelysning ATEX Brandvæsen
Professionella lampor

Vinklade säkerhetslampor

Som brandman stöter du på farliga och extrema situationer och därför är dina verktyg livsviktiga. Med Pelis vinklade strålkastare med starkt ljus, som lyser genom rök får du den bästa försäkran om att du kan se var du är och de potentiella farorna. Peli har lampor som är speciellt utvecklade för brandmän.

Se alla vinklade lampor
Visa som

31 products

No more product
To Top