218 kr - 43 479 kr
Från Till
43 479 kr
218 kr

17 products

17 products

Polis & Militär

Lampor till

polis och väktare

Professionella ficklampor för polis, försvar och professionella väktare.

Flightcases International A/S är distributör och huvudimportör av Pelis belysning i Danmark och säljer lampor direkt och via återförsäljare. Genom att köpa från oss täcks du av Pelis livstidsgaranti på lampor (förutom RALS).

Få ett erbjudande

Flightcases
 
Pannlampor
Säkerhetsgodkända pannlampor för brand- & räddningstjänst
 
Professionell arbetsbelysning
ATEX-godkänt
Professionella lampor

Taktiska lampor för polis och väktare

Vill du ha samma professionella belysning som polisen använder. Vi har de perfekta lamporna, som är designade och utvecklade för den amerikanska polisen och passar särskilt bra för poliser, väktare och liknande, som behöver en robust, lätt och enkel lampa som man kan lita på att fungerar för alla ändamål. Lamporna är så bra att Peli erbjuder en obegränsad livstidsgaranti på alla taktiska lampor.

Taktiska lampor
Arbetsbelysning till polisen

RALS-fjärrbelysningsstem

Pelis fjärrbelysningssystem (RALS) är professionell arbetsbelysning i bästa kvalitet och bra för polisen i olika situationer. Vi erbjuder det starkaste och mest heltäckande sortimentet av arbetsbelysning speciellt utvecklat för professionellt bruk, som till polis, brandkår och räddning. RALS-arbetsbelysning är starka lampor som är lämpliga för arbetsbelysning för större ytor och tål de tuffaste miljöerna. RALS-arbetsbelysning gör att du kan ha ljus över din arbetsyta och de kan enkelt transporteras överallt. Levereras med kraftfulla uppladdningsbara batterier, som kan användas en hel arbetsdag och laddas snabbt.

Arbetsbelysning
lygter til politi og vagter
Professionella pannlampor

Pannlampor till polis och väktare

Stort urval av professionella pannlampor med livstidsgaranti och hög säkerhet. Med Pelis revolutionerande vinklade belysning, USB-laddning och batterinivåindikering har Peli-lamporna hög teknisk nivå och är extremt hållbara. Med Pelis pannlampor för dig som vil ha en professionell lampa i toppkvalitet.

Pannlampor
Visa som

17 products

No more product
To Top