Industribelysning

Industrianpassad

belysning

Professionella strålkastare, lampor, lyktor och arbetsbelysning för olika industrier, inklusive offshore, vindkraft, installatörer, hantverkare och tekniker.

Flightcases International A/S är distributör och huvudinköpare av Pelis belysning i Danmark och säljer lampor och belysning direkt samt via återförsäljare. Genom att köpa från oss täcks du av Pelis livstidsgaranti på lampor (förutom RALS).

Få ett erbjudande

Flightcases
 
Pannlampor
Säkerhetsgodkända pannlampor för brand- & räddningstjänst
 
Professionell arbetsbelysning
ATEX-godkänt
Professionella lampor

Pannlampor och hjälmlampor

Stort urval av professionella lampor med livstidsgaranti och hög säkerhet. Med Pelis revolutionerande vinklade belysning, USB-laddning och batterinivåindikering, är Peli-lamporna på en hög teknisk nivå och extremt hållbara. Med hjälmklämmor erbjuder vi en handsfree-belysningslösning på en rad av våra kraftfulla ficklampor.

Pannlampor
Arbedjsbelysning

RALS-fjärrbelysningssystem

Pelis fjärrbelysningssystem är professionell arbetsbelysning i bästa kvalitet. Vi erbjuder det starkaste och mest heltäckande sortimentet av arbetsbelysning, speciellt utvecklad för professionellt bruk såsom för brandkår och räddningstjänsten. Vi har modeller som är ATEX-godkända. RALS-lamporna är robusta lampor lämpliga för arbetsbelysning för större ytor och tål de tuffaste miljöerna. RALS-arbetsbelysning gör att du kan ha ljus över din arbetsyta och de kan enkelt transporteras överallt. Levereras med kraftfulla uppladdningsbara batterier som kan användas en hel arbetsdag samt laddas snabbt.

Arbetsbelysning
Lygter og arbejdsbelysning ATEX
Professionell belysning

Industrianpassade ficklampor

Är du montör eller hantverkare och arbetar i krävande miljöer, då har vi ett stort utbud av professionella ficklampor, strålkastare och andra lampor som passar dig. Oavsett om du arbetar till havs, sätter upp vindkraftverk eller är elektriker behöver du ett bra ljus för ditt arbete.

Ficklampor
To Top