19" Rack Cases

 
Rack Cases

Extremt slitstarka standard och specialbyggda 19" rackväskor för professionellt bruk.

Flightcases International A/S designar och tillverkar specialbyggda 19" Rack Cases för alla typer av känslig 19"-utrustning. Vi erbjuder både standard racks och specialdesignade rack cases beroende på dina krav. Våra rackväskor är designade för professionell användning även under de mest extrema förhållanden.

Flightcases International A/S har under ett antal år levererat 19" rackväskor, även kallade CUBERACK, till det danska försvaret. Våra speciallösningar omfattar ett omfattande utbud av olika material, anpassning med ventilation, adaptrar, hyllor, lådor m.m.

Vi erbjuder standard 19" rackväskor från Peli Hardigg och SKB.

NYHET IP-Rack Cases

Vår nya serie av IP-klassade specialbyggda rackväskor garanterar låg vikt och maximalt skydd för värdefulla instrument och känslig utrustning under förvaring och transport.

Vi har designat en ny serie specialbyggda Rack Cases, med fokus på låg vikt och extrem hållbarhet. Den här nya typen av väskor ger dig alla fördelar med ett vattentätt case samt att din väska är anpassad enligt din utrustning. IP-Cases är tillverkade av svartanodiserade aluminiumlister eller paneler i PP. Hörn i plast och förstärkta med stål. Handtag och luckor i svart plast och pulverlackerat stål. De är designade för att uppnå en IP-klass motsvarande IP54. Du får en unik design, som ger dig maximalt skydd.

 
Utvalda Standardrack

Professionella Racks

 
To Top